майдан - to be continued...

22 грудня 2013, 18:38
Власник сторінки
0
485

to be or not to be?


на майдані сьогодні виступаючих було не так багато, як у попередні дні. відчувалося, що вони намагаються щосили запевнити, що "ми досягли перемог і йдемо далі". йдуть далі у створення нового громадського об"єднання "майдан", яке буде змінювати систему влади. мушу погодитися з гриценком, у раді нового громадського об"єднання занадто багато політиків і занадто мало студентів, афганців та інших людей, які власне вистояли цей майдан.

і...

і повернемося до насущного. нескинена влада буде щемити і вже щемить усіх, кого вона буде вважати небезпечними і надто борзими. умланд повідомляє про наміри депортувати 200 іноземців з країни. на місцях (в одесі, харкові, львові і т.д.) починаються персональні переслідування, місцями доходить до стрільби, спалених машин. і навіть політики говорять про заплановані арешти основних лідерів опозиції. що можна протиставити цьому?

ваші прогнози і пропозиції

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.