Мусора

21 грудня 2013, 14:43
Власник сторінки
Dolce far niente
0
318

і народ


Під час виступу генпрокурора Пшонки в ВР демонструвалася нарізка з тітушок, провокаторів, і навіть коломийських священників дворічної давнини. На вимогу поставити справжнє відео побиття студентів на Майдані Пшонка відмовив, мотивуючи що ці відео "йтак всі вже бачили".

Депутат Аваков вирішив іще раз викласти це відео, щоби нагадати хто насправді є нашими "правоохоронцями", їхнє справжнє обличчя такбимовити.



А це 

і є той герой який керував побиттям студентів на Євромайдані.

"Антонов Евгений Федорович, и.о. командира 3-й роты "Беркута" (Киев) м.т.: 097-953-18-97. Родом с Житомирщины"

Суспільство досі не може зрозуміти мотивів нападу, і такого жорстокого побиття беркутівцями і вевешникамми студентів з мирною маніфесчтацією на Майдані. 4 година ранку. Сонні студенти, хлопці і дівчата. Блокування їх зі всіх сторін. і Мочілово!

Слово "терор" з латинської перекладаєцця як "страх, жах". Це було головним мотивом тих хто цим вилупкам віддав наказ діяти так, і іменно в такий спосіб.  Міліція тут показала одне - вони за кончені 500 баксів готові чинити з нами як з окупованим іноземним народом!

А як маємо діяти відносно них , і сприймати їх, ми? Логічно як окупантів.

 

За останній місяць постійно надходили чутки "львівський беркут відмовився виконувати накази", "черкаський беркут відмовився їхати до Києва"... Але ЦЕ УСЕ ФУФЛО! Офіційних заяв від цих підрозділів не було! Публічних відмежуваннь не було! Значить і ми повинні їх сприймати так-само як і тих хто били дітей на Майдані!

 

P.S. Це був не заклик до насильства відносно МВС. Насильством ми тут програємо, томушо ми тут гратимемо на їхньому полі їхніми звичними методами. Це був заклик до загального ОСТРАКІЗМУ усіх працівників міліції, і, особливо, працівників Беркуту, інших міліцейських підрозділів, а також усіх солдат і офіцерів Внутрішніх Військ.

Після того коли режим Януковича буде повалений - усе Міністерство Внутрішніх Справ повинно буде розпущене! А працівники піддані Люстрації - перевірці на причетність до побиття мирних демонстрацій. Іншого виходу немає.

Іншого виходу немає. Або ми народ змиримося з роллю "окупованими" зі всіма наслідками - або ми покараєм "окупантів".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.