позитив і негатив

19 грудня 2013, 19:36
Власник сторінки
0
1001

...............


майдан увійшов у якусь не зовсім зрозумілу для мене стадію, коли особливо гучних подій нема, але схоже, що робота якась ведеться (зможу дізнатися і відчути на власному досвіді пізніше, взагалі-то на майдан краще ходити у будні, а не у вихідні - людей менше, можна більше побачити)

і хочеться розглянути найбільш видимі наслідки майдану

напевно, найбільше мене вразила ситуація в росії. путін за амністію для "пусі райот" і висловився за помилування ходорковського. що цьому передувало? жорстка реакція сша на розгін майдану, осуд тиску росії на україну, скасований приїзд обами у сочі на олімпіаду, скасовано приїзди і інших європейських високоурядовців.  це прекрасні результати. а то пацики, схоже, загралися в "страшилово" і "мочилово" і зовсім наплювали на західних "лохів". а авторитет і повагу серед собі подібних так просто не купиш.

з боку янека - "відміна кримін. відповідальності за майдан". але це виглядає досить смішно...

а ще мене непокоять обіцянки-цяцянки виплатити 6 млрд із заощаджень ощадбанку. турбує підвищення соціалки. янек сподівається на наступних виборах увіковічнитися? і доводить країну до ручки

ну і погрози клюєва про те, що "україна може розпастися на 3 частини" виглядають відвертим шантажем і залякуванням на фоні дослідження такої собі сумнозвісної компанії соц. опитувань родом із пр про те, що українці побоюються громадянської війни

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.