Про симпатії

19 грудня 2013, 08:54
Власник сторінки
Dolce far niente
0
269

і антипатії кацапів



Ініціатор перейменування вулиці в Москві на честь "Беркуту" не знала, що він розігнав Євромайдан

На честь українського "Беркуту" в центрі Москві хочуть перейменувати вулицю. Депутати Пресненського району виступили з ініціативою назвати вулицю Подвигу підрозділу "Беркут" та внутрішніх військ України і на ній встановити пам'ятний знак. Московські народні обранці вважають, що беркутівці це заслужили тим, що відбили адміністрацію президента в демонстрантів, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30. Ініціаторка перейменування, районна депутатка, захисниця історичних памяток Москви Олена Ткач захоплено розповіла про український "Беркут". Каже, що дивилася в Інтернеті, як "Беркут" Банкову боронив від демонстрантів та ледь стримувала сльози. Те, що зробили хлопці, називає подвигом. Вона вважає, що героїзм спецпідрозділу, який урятував Адміністрацію українського президента недооцінений у Росії. Тому подвигам "Беркуту" пропонує присвятити маленький провулок завдовжки в метрів 60 неподалік від російського будинку уряду та впритул до американського посольства. А поруч, на невеличкому клаптику землі встановити пам'ятний знак – щось на кшталт розбитої каски "Беркуту". Московська депутатка каже, що не знала, що "Беркут" махав кийками. ТСН виправила прогалини в знаннях Олени Ткач і показала найяскравіше відео діянь "Беркуту", яке облетіло весь світ. Відео побиття та розгону Євромайдану не справляє враження на московську депутатку. Їй більше шкода Леніна і лавочки в Маріїнському парку. Ткач десь чула, що їх пустили на дрова, причому євромайданівці.

P.S. Кацапи, вас реально треба тримати за колючим дротом у вашому Мордорі, і ні одного з вас звідти не випускати. Ви є справді йопнутим народом. Коли деградація серед вас настільки далеко зайшла що навіть така людина як Єлєна Ткача (яку побили люди одного бандюка прямо на громадських слуханнях через застройку ним Москви) настільки захоплюєцця побиттям українським Беркутом українських дітей і журналістів, що хоче це навіть увічнити в назві вулиці і в памятнику в Москві - то що вже казати про інших 140 мільйонів?

Пропоную привезти цю Єлєну Ткача десь на базу Беркуту, краще кримського, залишити її на ніч з ними - і дати Беркуту команду "Фас!"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.