Вимушена відповідь

04 грудня 2013, 20:47
Власник сторінки
Dolce far niente
0
429

блогом


Як і всі "сміливі" кацапи які, як всім відомо, люблять різати всім "нєрусскім" правду-матку ("по телефону", шоб по дині не надавали), кацапоід Офф запостив блог на якому, за своєю звичкою, облив усіх лайном - і одночасно дуже завбачливо відключив коментарі.
Особливо там він відзначив Макартура.
Чесно кажучи Офф нічого особливого для мене не сказав, нічого що він не казав у минулому - і не говоритиме у майбутньому. Давно всім відомо що це тупе г... щиро вважає усіх українців загалом і особливо усіх "западенцев" зокрема "унтерменшами", "нєдочєловєкамі" негідними жити на його (як він це вважає) Оффа землі. 
Проте расистські особливості мислення цього шизофрекніка мене тут не цікавлять, я вже йому не раз висловлював з цього приводу свою думку, тому повторюватись не буду. А тут я лише прокоментую його звичний українофобний вис... еее "блог"

1. Варто було лише кинути тінь на світлий і незаплямований образ Росії в особі такого чесного і нічим незаплямованого журналіста як Венедіктов - як у Оффа відразу виникла істерика і обильне слюновиділення.

2. Особливо хотів би прокоментувати його заяву "Помню, как Макартур на полном серьезе написал, что "Фейт продался донецким", когда Фейтфул всего лишь съездил в деловую командировку в Донецк. "
Недивлячись на усі галюциногени цього відомого майбутнього работніка філіалу аш цілої "мАскоскай кампанії" змушений все ж заявити - Макартур ніколи не заявляв що "Фейт прадался данєцкім". Фейт це підтвердить, якщо матиме бажання. 
Або спростує.
Поможливості прошу Фейта відредагувати чи я це казав.

P.S. Вирішив добавити. На Донбасі живе така людина як Петрович якого я щиро поважаю, також я впевнений що там живуть і інші чесні і гідні всілякої пошани люди - я зовсім не вважаю усіх "данєцкіх" стопроцентними клонами Хряка.
Тому жити на Донбасі я не вважаю тавром на все життя.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.