Про Беркут

02 грудня 2013, 08:01
Власник сторінки
Dolce far niente
0
408

Побачив беркутівця - МОЧИ!


Беркут. Побиття дітей на Євромайдані


І це Беркут. Вчорашнє катування затриманих у дворику АП


А це Внутрішні війська.

Зверніть увагу, у вевешників мінімум захисних обладунків і синя форма. Навідміну від Беркуту вони людей якправило НЕБ'ЮТЬ і НЕ КАТУЮТЬ! Це прості пацани яких туда насильно відправили служити строкову.
КАТУЮТЬ і Б'ЮТЬ лише працівники Беркуту - вони у сірій "маскувальній" поцяцькованій темними плямами формі. Беркутівці якправило дорослі і пузаті.

Вчора біля АП в основному поставили в першу шеренгу вевешників - поки беркутівці за їх спинами катували, в славних традиціях нквд, затриманих. Це вевешники вистояли під камінням, палицями і екскаватором групи Корчинського (невідомі в масках і касках).
Беркут це є типу (так чомусь вважаєцця) "словий підрозділ міліції". Проте це є брехнею - хряк їх готує лише для війни проти народу! За 22 роки існування Беркут відзначАвся лише у побитті і розгонах народних протестів. Коли їхня допомога справді потрібна в охороні правопорядку, наприклад під час кількарічної давнини подій під Одесою з кількома чеченськими кіллерами - то в таких подіях Беркут або не застосовують, або вони там лажаються по-повній.

Тому хотів би попросити шановне товариство розрізняти нормальних ментів вевешників (в синій формі) від кончених ссикливих садюг з Беркуту.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.