Владі не вдасться перекласти на опозицію результати свого непрофесіоналізму

27 листопада 2013, 13:17
Власник сторінки
0
210

Представники влади останнім часом почали пов'язувати затримку прийняття бюджету із домовленостями із Росією та підписанням або не підписанням Угоди про асоціацію із ЄС.

Представники влади останнім часом почали пов'язувати затримку прийняття бюджету із домовленостями із Росією та підписанням або не підписанням Угоди про асоціацію із ЄС.

Дорікнувши опозиції за те, що вона критикує уряд за нездатність досягнути домовленостей із МВФ, який "висуває дуже важкі умови",  прем’єр-міністр поставив провокаційне питання: чи підтримує опозиція антисоціальні вимоги, що їх висуває МВФ.

Однак владі не вдасться перекласти на опозицію результати свого непрофесіоналізму, оскільки тут справа не в МВФ чи інших структурах, а в тому, що ниніншій корупційний режим довів державу до такого стану, за якого без співпраці із МВФ країні буде ще гірше.

Влада сама винна в тому, що українська економіка повністю зруйнована, і що існують проблеми як з виконанням бюджету на поточний рік, так і його підготовкою на наступний.

Правлячий режим практично "задушив" вітчизняний бізнес, а через корупцію та непрозорість в Україну не надходять й іноземні капіталовкладення.

В умовах, коли наша держава переживає непрості  часи, коли відбувається падіння виробництва, не вистачає коштів на погашення соціальних виплат - представники влади продовжують набивати свої кишені.

Зараз Україна є повністю залежною від можливості отримання фінансової підтримки ззовні.

Ця ситуація є наслідком неспроможності влади ефективно та результативно керувати державою.

Замість того, аби модернізувати економіку, правлячий режим робить ставку на торгівлю державним суверенітетом.

Ми зробимо все можливе, щоб Україна пішла єдино правильним шляхом - європейським.

Якщо влада зірве євроінтеграцію — це буде справжньою державною зрадою.

То ж не дамо вкрасти у нас європейське майбутнє та можливість на гідний рівень життя.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.