Майдан – це добре, майдауни – це зле!

26 листопада 2013, 19:13
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
257

Людська емоція завжди є поживою політики, особливо коли на голову вождям опозиції впала несподівана для них, але цілком сподівана для нового покоління громадських активістів.

 

Людська емоція завжди є поживою політики, особливо коли на голову вождям опозиції впала несподівана  для них, але цілком сподівана для нового покоління громадських активістів , висока явка людей на Євромайдан. Тож як розпорядилися цим несподіваним ресурсом  вожді опозиції можна лише або скрушно махати головою, а бо вдаватися до такого  безвідмовного інструменту як ненормативна лексика, котра ненормативною на сьогодні залишається хіба для вузького прошарку напівінтелігентів , або вихованих людей старшого покоління, молодше ж покоління нею просто говорить. Незважаючи на умовності! Говорить суттєві речі! Надзвичайно суттєві! Ось тест із оцінкою майданних подвигів опозиції:

 

«Наші питання до опозиції:

 

1. Нащо було організовано другий майдан, а не було сконцентровано всі сили на одному?

2. Чому пріоритетним було обрано майдан, котрий не є майданом, а є проїжджою частиною, котра абсолютно логічно в ніч на понеділок знов стала центральною автомобільною розв'язкою і дало формальний привід міліції вступити в бійку з людьми?

3. Чому Яценюк, Кличко, Турчинов, Тягнибок чи той, хто придумав залишитись на Європейській площі, на котрій в понеділок розпочато рух машин, не прибив свою мошонку до бруківки, щоб всі зацінили серйозність намірів залишитись саме там?

4. Чому Віталій Кличко не зміг прилетіти в Україну в суботу, пройти той митний контроль, виспатись нормально й прийти на Майдан вчасно?

5. Чому на сцені стояли Портніков та Турчинов, а не Семесюк, Бондар чи Положиньский – ви взагалі слідкували, що в Україні відбувалось в останні кілька років, ви реально не в темі, що нам чхати на вашого Турчинова?

6. Де, бл---дь, Гриценко?

7. Питання, де Гриценко, не означає, що ми чекаємо на його виступ - нам пох---й і на нього теж, просто прикольно, що він пропав в такий визначний момент.

8. Скільки Майданів ще треба проє---ть, щоб остаточно відбити в людей бажання виходити на вулицю?

 

(с) Український щитоносець»

Ну от яке з питань тут несуттєве? Тепер додаткові питання – навіщо коли втрачено законотворчу ініціативу по Євроінтеграції вести людей на штурм КМУ, ще й  з подальшою перспективою штурму Банкової? Навіщо ліпити курам на сміх резолюцію на коліні , та ще й давати цю резолюцію читати убогому  Турчинову, з чиїм цапиним тембром хіба пиріжками з горохом торгувати на Привозі? А що в резолюції? Невже автори резолюції вважають людей на Євромайдані тупішими від себе? Ну про який імпічмент мова, жуліки?  Де прописаний той механізм імпічменту? Навіщо ж робить людей ідіотами?  А тема з розпуском парламенту і новими виборами – це окреме посміховисько, адже успіху минулого року не повторить у першу чергу сама батьківщина, не кажучи вже про Свободу. Скільки років говориться опозиціонерам – закон про вибори – ось головний предмет для торгу, а потім всі наступні торги. Тепер із особисто продутим по всіх параметрах виборчим законодавством нехай вилазять на вибори – вони особисто виписали закон , при застосуванні якого поразка опозиції забезпечена. Фактично ці придурки, тобто молодші помічники дурнів замість прибити в знак протесту до бруківки лише калитку , закликають до самокастрації. Політичної, звичайно ж – отак мах і відтягали мандата, саме так,як ти сам собі й приписав!Ну і хто ти тепер без мандата, ну і кому ти тепер цікавий?

І скільки б на головну сцену не виводили професіоналів і особливо медійних авторитетів незалежно від прізвища – політика це зовсім інше мистецтво, тому для людей на Євромайдані, прикриття голого заду королів опозиції  неголозадими медійниками все це було свідченням  безпорадності і політичної бездарності. Люди на Майдані були заради власної гідності , заради гідності країни, а не заради видачі мандату опозиційним лідерам на штурм КМУ, на напади на міліціонерів, котрі богу душу винні,самі є тми самим народом що стоїть на Євромайдані  і самі мріють рано чи пізно перетворитися в європейських поліцейських . 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.