Керівна «свободівка» зізналась у злочині

25 листопада 2013, 07:45
Власник сторінки
0
171

Задля реалізації шахрайської схеми по незаконному заволодінню квартирою знищенного інваліда заступниця голови ВО "Свобода" в Житомирській області Надія Мудренок заявила про фальшування нею приватизаці

Надія Мудренок заявила, що сфальшувала документи на приватизацію квартири загиблого Дмитра Удода

Як відомо з попередніх публікацій ( див. Проти керівної \"свободівки\" порушено кримінальне провадження ), у селищі Новогуйвинське, що під Житомиром, загадково загинув Дмитро Удод – Туткевич, а в його квартиру без жодних на те підстав заселилась Ольга Павлівна Яковенко, донька Надії Мудренок, заступниці керівника ВО «Свобода» у Житомирській області.

Родичі загиблого інваліда Дмитра мають вагомі підстави підозрювати, що їх племінника вбито задля заволодіння квартирою. Інакше навіщо було колишній лікарці Надії Мудренок ще за життя Дмитра привласнювати його пенсійне посвідчення та документи на квартиру, в яку прописалась її донька? Удоди – Туткевичі звернулись з відповідною заявою до райвідділу міліції Житомирського району, але досить швидко переконались в тому, що шахраїв там «кришують». До того ж, міліціонери грали не останню скрипку в шахрайських комбінаціях по захопленню житла, офіційно стверджуючи, що Надія Мудренок була нібито опікуншою Дмитра і тому вона тримала в себе його документи. Пізніше капітан міліції Лівшун, слідчий того ж самого райвідділу, заперечуючи колегам, незаконно закрив кримінальне провадження на підставі нібито відсутності взагалі такого факту у часі і просторі.

Нещодавно суд Житомирського району, зваживши всі обставини, визнав єдиним законним спадкоємцем Дмитрової квартири його дядька Удод – Туткевича. Але ділки не заспокоїлись і вирішили скористатися іншою шахрайською схемою: пані Мудренок написала заяву до Новогуйвинської селищної ради про те, що вона вчинила злочин — всупереч волі загиблого Дмитра ставила за нього підписи у приватизаційних документах, а сам Дмитро, мовляв, не хотів приватизовувати свою квартиру. Та й заява Дмитрова нібито кудись зникла з органу приватизації, і саме тепер про це раптом довідались чиновники та голова селищної ради Гарбуз, що він і засвідчив своїм підписом у класично — аферистичній позовній заяві. (див. Аферистичний позов, стор.1 ,стор.2 , стор.3 , стор.4 заява Надії Мудренок , стор.5 , стор.6) За задумом спільників, після визнання приватизації недійсною квартиру заберуть у спадкоємців в комунальну власність, тобто в розпорядження шахраїв, і донька Надії Мудренок буде й надалі володіти захопленим житлом.

А тим часом Удод – Туткевичам всіляко перешкоджають в ознайомленні з матеріалами кримінального провадження щодо обставин загибелі Дмитра і заволодіння документами та його квартирою – то слідчі змінюються, то в них не вистачає часу, то справа вже не в них, а у прокурора … Хоча, як вважають досвідчені криміналісти, вірогідність доведення факту вбивства Дмитра Удода — Туткевича залишається високою – було б бажання. Але такого бажання не спостерігається, тому що в оприлюднених раніше матеріалах фігурують місцеві керівники ВО «Свобода», міліціонери, два співробітники СБУ, заступник обласного прокурора, працівник бюро судово – медичних експертиз, нотаріус та інші «щирі друзі» Надії Мудренок та Валентина Стойка, а це вже ознаки небезпечного стійкого злочинного угруповання.

До мене звертаються очевидці, котрі розповідають не про десятки, а про СОТНІ знищених на Житомирщині людей, житлом яких заволоділи шахраї. І майже в усіх випадках «засвітились» співробітники правоохоронної системи, у тому числі керівні пани. Саме тому жоден із злочинців досі не покараний, а нещодавно випадково зловився лише один з рядових виконавців, так званий Доктор Смерть.

Виходячи із змісту заяви Надії Мудренок та судового позову Новогуйвинської селищної ради, згідно з нормами законодавства і здорового глузду, за підроблення приватизаційних документів Надія Мудренок разом із спільниками з органу приватизації повинна потрапити за грати. На арешт голови селищної ради годі й сподіватись – заступник прокурора області Чумаченко знову врятує ?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.