Развє єта ми? Ми тут савсєм ніпрічьом.

23 листопада 2013, 06:16
Власник сторінки
Dolce far niente
0
244

короткий виклад історії останнього сторіччя


З раннього дитинства, ще з совіцької школи (колишньої австрійської гімназії для дівчаток в Станіславові), я чую давнє як світ - російський народ в цьому невинен, він насправді є добрий, хороший…

В школі мені розповідали що за всі злочини царизму несе відповідальність одна лише царська сім'я. Іще буржуазія. Англо-європейська звісно. Яка купила йтак поганого російського царя і злісно експлуатувала чудовий російський народ неменше як український. І взагалі – братній російський народ приніс темним українцям святу комуністічску ідею і побудував для українців великий Совіцький Союс.

Про інші «злочини царизму» типу Батурина, чи валуєвських указів і емських циркулярів мені в совіцькій школі не розповідали. Певно там вважали це дрібницями не вартими моєї уваги.

Вобчем в школі мені довели що добрий російський народ приніс мені таку чудову фігню як Совєцький Союс – за шо я їм маю бути по гроб дуже вдячним вдячний.

Після 1991го традиція продовжилась. Оказалось шо Совіцький Саюс і комунізму мені насправді принесли німці, євреї, прибалти, китайці, і навіть самі українці.  Але не росіяни. Бо бідні, хороші, добрі і щедрі (особливо акцентувалося на їхній доброті і щедрості) росіяни і тут абсолютно невинні. Вони оказуєцця теж багато постраждали від Савіцького Саюса і комунізьми, голодоморів і репресій... Тих які їм принесли кляті євреї з прибалтами. І українцями.

Правда був у Совіцькому Саюсі період коли чудовий російський народ всім рулив і за всіх воював – це  було в період 1941-1945, коли добрі і щедрі (а ще героічскі) росіяни спасли від німецького фашизму невдячних українців-євреїв-прибалтів, невдячну Європу, і невдячний світ. Потім добрий і щедрий російський народ періодично, підпільно, таємними набігами і наскоками для невдячних українців-євреїв-прибалтів створював ядерну бомбу і запускав Гагаріна в космос, створював перший комп’ютер і перший відік… А все інше, голодомори, репресії, загальну бідність і розруху робили кляті українці-євреї-прибалти. Під керівництво світової жидомасонської англо-американської Закуліси звісно.

 Це все відбувалося до моменту доки невдячні українці-євреї-прибалти не завалили цей чудовий Савєцький Саюс в якому за всіх воював, всіх піднімав і за всіх страждав добрий і щедрий російський народ.

Проте добрий і щедрий (і героічскій) російський народ і після 1991го не розгубився, він і тоді продовжив сіяти добро і світло для всіх навколо. Особливо російський народ любив втюхувати українцям-євреям-прибалтам «газ-по-пісят». Просто так. Від доброти і щедрості.

Скільки точно по роках (вже не кажу по місяцях) цей "газ-по-пісят" мені обходився я вам не скажу, бо не знаю. Знаю тіки шо в 1997му Кучма (видно від розгубленості через щедрий україно-російський договір) дозволив просочитися цифрі 82 долари. І тоді ж просочилася цифра в 61 долар – це ціна російського газу для Італії.

Правда ця цифра знову швидко забулася і газ для мене досить швидко став називатися знову «по-пісят».

 

Настав 2013й рік. Україна за крок від підписання Угоди з ЄС. З боку доброго і щедрого російського народу йде величезний вал прокльонів і плювків, знімаюцця телепередачі і пишуцця газетні статті про те "як погано буде Україні і українцям після підписання договору з ЄС", повністю блокуєцця  на кордоні увесь український експорт і в Азовському морі (яке вважаєцця спільним україно-російським) героічскімі російськими погранічніками розстрілюються українські рибалки. За порушення кордону звісно. Аякже інакше?

І в останній момент договір з ЄС зриваєцця. Добрий і щедрий російський народ знову безкорисно, від доброти душевної, спасає українців (прибалтів-євреїв спасти йому вже не вдалось) від жахіть євроінтеграції.

 

А потім шо? Прально, потім добрий і щедрий російський народ тут знову став абсолютно ні причому. Не було насправді ніяких ні блокованих кордонів ні розстріляних рибалок. Навіть героічского уродженця Калуги Азарова з наполовину русскім Януковичем не було. Просто це сам український народ не схотів «євроінтегруватись».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.