Вірю, що це лише пауза, а не зрив євроінтеграції. Інакше нас чекає колапс

22 листопада 2013, 07:44
Власник сторінки
0
124

У молочній галузі задіяні мільйони робочих місць

Я впевнений, що не лише молочна галузь, а вся Україна нині - у важкій ситуаціі. Останні місяці відбулося багато процесів у бізнесі, які проходили з прицілом на європейський напрямок руху країни. Були вкладені значні кошти, які тепер можуть не повернутися. Тому щиро вірю, що це не зрив євроінтеграції, а лише вимушена пауза у переговорному процесі. 

Зрозуміло, що перспективи дружби з ЄС доволі великі. Країна рухалася. Боролася з економічною кризою від торгівельної війни з Росією? На жаль, «сильна» Європа жодним чином не вплинула на Росію, хоча могла.

Україна опинилася в ситуації, коли залишилася наодинці з Росією. Можливо це і спровокувало паузу.

Проте нам потрібно жити сьогодні і виробляти молоко сьогодні. Знищити галузь можна за лічені дні,А на відновлення потрібні роки. Сподіваюся, що пауза не затягнеться.

Бо для бізнесу найстрашніше – не кризи, а очікування. Коли стоїш на роздоріжжі. Це - найгірша криза.

Ми повинні чітко усвідомлювати наслідки, а не гадати що буде. У молочній галузі задіяні мільйони робочих місць .І на молочарях велика відповідальність. Ми маємо зберегти роботу для людей та віру в майбутнє – для нації.Якщо почали рухатися, потрібно йти до кінця.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.