Сім’я Ю.Тимошенко більше не вірить у щирість опозиції

12 листопада 2013, 22:34
Власник сторінки
1
195

І чоловік, і дочка Юлії Тимошенко з кожним днем все більше переконуються, що Яценюк і Кличко давно створюють видимість боротьби

Чоловік та дочка Юлії Тимошенко останнім часом чітко дають зрозуміти, що полишили свої надії на опозиційних лідерів у питанні звільнення ув’язненої дружини і матері.
Олександр Тимошенко переконаний, що боротьба Яценюка, Кличка й Тягнибока за свободу екс-прем’єр-міністра є не проявом їх бажання звільнити леді «Ю», а певним обов’язком перед електоратом. Опозиціонери декларують, що кістьми лягають за свого лідера, однак коли справа доходить до діла, то «задкують», як кошенята перед пилососом.

Чоловік Ю.Тимошенко не фальшивить, коли каже, що єдиною надією в цій ситуації є Янукович. Адже помилування дасть президенту не тільки майже гарантоване підписання асоціації з ЄС, але й серйозний бонус до особистого рейтингу як в Україні, так і на теренах Європи.
Підігруючи батькові, Жужа намагається провокувати владу заявами на кшталт: «щось мені не віриться, що Янукович реально хоче підписати Угоду про Асоціацію. Бо якби хотів, давно б вирішив питання моєї матері».
Натомість, і чоловік, і дочка Юлії Тимошенко з кожним днем все більше переконуються, що Яценюк і Кличко давно створюють видимість боротьби, зосередившись виключно на майбутніх виборах, перед якими і під час яких гасло «звільнити Юлю»  повинно бути ключовим елементом агітації, а отже до виборів звільняти її аж ніяк не можна.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.