Відкритий лист Президентові

06 листопада 2013, 22:12
Власник сторінки
вільний журналіст
0
128

Сподіваюсь що почують

                                                             Президентові України

                                                             Віктору Януковичу

                                                             Вахнія Олександра Віталійовича

                                                             1971 р.н.

                                                             vahnij@ua.fm


 

 

 

 

 

                                                        КЛОПОТАННЯ

 

Пане Вікторе! Кількасотлітня бездержавність українського народу, в часі якої придушувалась будь яка громадянська ініціатива та прояв непідконтрольності, і нині є суттєвим гальмом в справі побудови реально незалежної держави. Лишена у спадок з часів тоталіторизму бюрократія є суттєвим гальмом на шляху поступу українського народу. Стверджую, що започатковану після обрання Вас Президентом України справу боротьби з проявами хабарництва, зловживань службовим становищем, бездіяльністю, зневаги суспільної моралі та духовності, знаходять розуміння і підтримку серед значної частки українського народу.

 

Прийнята 15.05.09. Кабінетом Міністрів постанова про заборону діяльності закладів де здійснювались азартно-ігрові дії, була наслідком неодноразових звернень до Верховної Ради, Апарату Президента, Кабінету Міністрів з боку громадскості, духовенства, медиків та діячів культури.

 

На жаль, формально узаконена вимога громадськості так і не була остаточно втіленою в життя. В багатьох містах і селах продовжували і продовжують понині здійснювати свою злочинну діяльність заклади котрі розбещували й водночас психологічно узалежнювали громадян України. Той факт, що покликані до захисту Конституції, законів та інших нормативних актів працівники МВС жодним чином не реагували на їхню діяльність, давало і дає підстави підозрювати їх в матеріальній зацікавленності. Безкарна і безперешкодна діяльність закладів де здійснювались незаконні азартно-ігрові дії, викликала справедливе обурення в небайдужих до долі Батьківщини українців. Прагнучи привернути увагу до фактів діяльності заборонених азартно-ігрових закладів, гурт київської ініціативної молоді неодноразово вдавався до показового закриття кількох залів де здійснювались азартно-ігрові дії. Геть усі показові закриття ми здійснювали в присутності представників ЗМІ, котрі доносили згодом інформацію до широкого загалу. З метою унеможливлення подальшої експлуатації предметів якими здійснювались азартно-ігрові дії (себто ігрових автоматів), їх просто знищували.

 

На жаль, ініціатива небайдужих і принципових викликала жорстку протидію з боку працівників МВС. Супроти кількох активістів, зокрема і проти мене особисто, було порушено кримінальні справи. Станом справ на час написання даного клопотання, за фактом закриття одного з таких закладів в Святошинському районі столиці, супроти мене в суді вже розглядається кримінальна справа. Попри відсутність чітких доказів й наявність фактів котрі свідчать про порушення вимого КПК в часі досудового розслідування працівниками МВС, мої дії упереджено трактують грабунком. Дії іншого активіста трактують хуліганством.

 

27.10.13., за фактом показового закриття казино в Голосіївському районі міста Києва, було порушено кримінальну справу за фактом нібито пошкодження майна. Жодного разу, попри наявність речових доказів, а саме предметів якими здійснювались азартно-ігрові дії (себто ігрові автомати та рулетки), кримінальні справи супроти власників закладів та персоналу так і не були порушеними. Реагуючи на наші дії, працівники силових структур намагались дискредитувати нас через підконтрольні ЗМІ, й посіяти в наших лавах розбрат.

 

Пане Президенте! Данним клопотанням я прагну привернути Вашу увагу до фактів вільної і безперешкодної діяльності в Україні закладів де здійснюється азартно-ігрові дії. Стверджую, що факт упередженного ставлення до громадських активістів, рівно як і порушення супроти нас кримінальних справ, свідчать про наявність в менталітеті посадовців прагнення здійснювати безконтрольну діяльність. Прошу Вас зобов'язати керівників відповідних відомств вжити передбачених чинним законодавством методів реагування, й закриття вже порушених або й переданих до суду кримінальних справ.

 

 

 

 

З повагою - Вахній О.В.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.