«Влада і опозиція влаштовують «електоральний лохотрон»

31 жовтня 2013, 16:32
Власник сторінки
0
194

Незалежним кандидатам створюють перешкоди для участі у повторних виборах – результат розписаний заздалегідь. Так кандидат у народні депутати по виборчому окрузі №223 Михайло Вулах прокоментував рішенн

«Влада і опозиція влаштовують «електоральний лохотрон» на повторних виборах в парламент», - кандидат у нардепи по 223-му округу Михайло Вулах.

ЦВК відхилила кандидатури подані від партії «Молодь до ВЛАДИ» до складу окружних виборчих комісій

Незалежним кандидатам створюють перешкоди для участі у повторних виборах – результат розписаний заздалегідь. Так кандидат у народні депутати по виборчому окрузі №223 Михайло Вулах прокоментував рішення Центральної виборчої комісії.

«Нам навіть не дали змоги взяти участь у жеребкуванні по формуванні окружних комісій. Кандидатури просто відхили, вигадавши технічні порушення і не давши час на їх виправлення. Цей факт є додатковим підтвердженням фарсу, який зараз розігрують на повторних виборах в парламент», - заявив політик.

Михайло Вулах зазначає, що партія влади разом із опозицією кулуарно розділяють між собою переможців у 5-ти округах, де пройдуть повторні вибори в парламент.

«Опозиція офіційно висунула своїх кандидатів, а Партія Регіонів досі публічно не визначилася. При цьому, успішно пройшли реєстрацію низка кандидатів від опозиції, попри наявність у них юридичних перепон (подвійне громадянство, не проживання в Україні тощо). Це свідчить про завчасний розподіл мандатів», - заявив кандидат в нардепи від Партії «Молодь до ВЛАДИ», додавши, що під час виборів викриватиме усі факти такої змови.

На думку Вулаха, частина із тих опозиціонерів, хто, за задумом організаторів, має перемогти перейдуть до лав парламентської більшості. Як наслідок, опозиція отримає, начебто, перемогу на округах і волатиме про «тушкування» переможців у парламенті «злочинною владою». А влада створить ілюзію чесного виборчого процесу перед Заходом та отримає потрібні мандати.

Кандидат від партії «Молодь до ВЛАДИ» переконаний, що виборці мають підтримати альтернативних політиків, а не тих, хто роками розігрує «електоральні лохторони» під різними прапорами.

«Зломити хребет системі» здатні тільки сильні духом, ті хто мислить по-новому. В політику мають прийти кращі представники суспільства, а не пройдисвіти. Для цього кардинально мають бути змінені правила відбору кадрів. Ми йдемо в парламент, щоб на законодавчому рівні закріпити механізм оновлення влади», - підкреслив Михайло Вулах.

Серед пунктів передвиборної програми кандидата по Шевченківському виборчому округу є: введення праймеріз, люстрація, фінансовий контроль за чиновниками, звітність депутатів перед громадою та можливість їх відкликання.

Зазначимо, що 33-річний приватний підприємець Михайло Вулах є керівником Київського міського осередку партії «Молодь до ВЛАДИ».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.