Чому на Вінниччині не б’є «УДАР»?

28 жовтня 2013, 10:17
Власник сторінки
0
189

Ситуація,що склалась навколо місця встановлення пам’ятника Тарасу Шевченку у Вінниці, черговий раз підтвердила позицію місцевого «опозиціонера», голови обласної організації партії «УДАР» Ігоря Ткачука

«УДАР» Ігоря Ткачука. Текст з гучною назвою «Вінниці – українську владу!», опублікований в газеті «33»канал», представниками національно-патріотичних сил Вінниччини з переліком різких та наболілих звинувачень у сторону мера міста Володимира Гройсмана став перевіркою згуртованості опозиційних сил і «бойових товаришів». Хоча заклик до протистояння з мером більше схожий на сюжет відомої казки.

  

Нагадаємо, що під вказаним зверненням підписалися лідери 7 партійних та громадських об’єднань. Серед «трьохголового змія» опозиції, не вистачало місцевого «УДАРу» на чолі із Ігорем Ткачуком. Голови «Батьківщини» Людмила Щербаківська та «СВОБОДА» Олексій Фурман не побоялися можливих політичних та фінансових наслідків такого кроку.

 Натомість Ігор Ткачук, всупереч позиції партії «УДАР», у черговий раз, кинув своїх політичних партнерів та переніс на другий план наболілі проблеми мешканців міста, потенційного електорату (до виборів ще 2 роки, тому Ткачуку не на часі турбота про виборців), які незадоволені медичною, транспортною та освітньою реформам, незаконним продажем підвалів, забудовою спортмайданчиків, безпідставним збільшенням комунальних тарифів та зруйнованим промисловим виробництвом у Вінниці. При цьому, першочергово обрав збереження стосунків з міським головою, задля вирішення цілого ряду питань сімейного бізнесу Ткачуків (приватизація землі з грубим порушенням законодавства, будівництво котеджного містечка в природоохоронній зоні, незаконного будівництва торгового центру по проспекту Юності, розбудова «родинного гнізда» за рахунок земельних ділянок сусідів по вул. І.Богуна). І це ще довго можна продовжувати.

Підтвердженням цьому є те, що останні протестні акції опозиції у м. Вінниці, в т.ч. проти Гройсмана, проводилися без підтримки «УДАРу», одобрюючи таким чином курс нинішньої влади. Та і наразі, Ткачук стоїть осторонь пристрастей, які вже кілька тижнів не вщухають навколо будівництва висоток на спортмайданчику поблизу шкіл №18 та №25 на «Вишеньці», відхиливши прохання ініціативної групи мешканців будинку по вул. Стахурського 58а допомогти зупинити будівництво. Воно й не дивно, адже інвестор, який планує побудувати високоповерхівки є давнім товаришем Ігоря Ткачука. Як кажуть, ворон ворону око не виклює, а «піпл» і так все перетерпить.  

Політичний портрет нашого «опозиціонера» тепер зрозумілий: постійна боротьба з «режимом», насправді є засобом для власного збагачення, вдало дрейфуючи між партійним керівництвом в Києві, та місцевою економічною і політичною елітою!

Пропонуємо «ударних» хлопців до влади. 

 

З правдою до читачів  Наталя Соловейко 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.