Хто насправді дискредитує ПР перед підписанням Угоди про асоціацію з ЄС?

20 жовтня 2013, 13:28
Власник сторінки
0
197
Хто насправді дискредитує ПР перед підписанням Угоди про асоціацію з ЄС?

Сьогодні в соцмережах розтиражовано інформацію про якусь «мою» заяву про те, що частина депутатів Партії регіонів невдовзі може позбутися мандатів за виступи проти асоціації з ЄС.

Така участь нібито чекає і на мене.

 Це відверта дезінформація, яка має провокативний характер. Ні я, ні моя прес-служба не маємо жодного відношення до розповсюджених брехливих заяв.

На мою думку, такі інформаційні бульбашки роздмухують невдахи-політики, що через власну безпринципність втратили довіру у виборців і намагаються дискредитувати Партію регіонів напередодні доленосної для України події – підписання асоціації з Європейським Союзом. Ці політикани з підмоченим іміджем здатні лише здіймати галас про свою європейськість, насправді ж вони зосереджені тільки на власних інтересах і вже давно втратили довіру в населення.

Як депутат-мажоритарник в окрузі, що безпосередньо межує з двома країнами ЄС, ще в своїй передвиборчій програмі я однозначно декларував необхідність євроінтеграції України як єдино правильний цивілізаційний вибір нашого народу. І зараз, як політик і народний депутат , неухильно дотримуюся цих принципів. 

Що ж до розповсюдженої в інтернеті дезінформації я маю намір звернутися до відповідних органів, аби з’ясувати її джерело.

Іван Бушко, народний депутат України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ЄС,політика,Закарпаття
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.