Нардеп зареєстрував законопроект,яким хоче скасувати Кіровоградську область

18 жовтня 2013, 12:45
Власник сторінки
0
202

8 жовтня 2013 року позафракційний народний депутат В’ячеслав Кутовий зареєстрував законопроект №3373 «Про адміністративно-територіальний устрій».

8 жовтня 2013 року позафракційний народний депутат В’ячеслав Кутовий зареєстрував законопроект №3373 «Про адміністративно-територіальний устрій». Згідно з ним, депутат пропонує зміни до Конституції України і залишити 19 областей: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька та Чернігівська області, Автономну Республіку Крим та два міста зі спеціальним значенням – Київ та Севастополь.

Відтак, згідно з цим законопроектом, втрачають статус областей Івано-Франківська , Київська , Кіровоградська , Луганська та Львівська області.

Народний депутат В’ячеслав Кутовий виграв вибори в 95 виборчому окрузі (Київщина), як висуванець об’єднаної опозиції "Батьківщина", проте 6 червня 2013 року вийшов з фракції "Батьківщина" у Верховній Раді України.

В пояснювальній записці до закону депутат мотивує доцільність такого рішення наступним чином: «Прийняття зазначеного закону забезпечить системність та структурну організаційність у сфері адміністративно-територіального устрою і буде сприяти розвитку міст з позитивною динамікою розвитку».

Законопроект опублікований на сайті Верховної Ради України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.