Кіт

12 жовтня 2013, 04:35
Власник сторінки
Dolce far niente
0
480

і Гулаг


Кіт виклав тут блог про таке чудове місце як Гулаг – систему концентраційних таборів совіцького режиму, які доречі стали взірцем до іще кращих нацистських таборів типу Дахау і Бухенвальд.

Щоби розвинути тему підняту Котом я вирішив докинути і свої 5 копійок. Для цього я логічно пішов на головний ресурс який який цим займаєцця - gulag.ipvnews.org/index.php  Проте пічалька. Усі фотоархіви на цьому ресурсі чомусь стали заблокованими.

Нє, я зовсім не хоча казати шо існує взаємозв’язок між виникненням блогів кацапотролів з відфотошопленими фото «тіпа Гулагу» - і обмеженням роботи Гулаг.айпівіньюс.орг. Це зовсім не так, ніякого взаємозв’язку між чими двома різними речами зовсім немає.

Амінь!

Проте задля контрасту викладу фото про Гулаг нариті вже мною на широких просторах інтернету. Правда вони невідфотошоплені.

І на них не пишецця дата «1955 г.»




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.