Як єврей Кличко може товаришувати з Тягнибоком?

10 жовтня 2013, 07:14
Власник сторінки
0
150

Будь-яка передвиборча кампанія в Україні розпочинається з грандіозної чистки автобіографічних даних кандидатів, які можуть їх якимось чином скомпрометувати та завадити реалізації політичних амбіцій.

Не виключенням є лідер партій «УДАР» Віталій Кличко, за вказівкою якого фахівці ретельно підчистили відомості щодо його древа життя, а саме: про єврейське походження рідної бабусі – Тамари Єфімовни Ентінзон. Відхреститися від рідних Віталія змусила велика політика, в якій не зовсім зручно бути євреєм. Варто спам’ятати, як шановний Арсеній Яценюк, немов перед бійцями Вермахту, заперечував своє, ярко виражене, єврейське походження.

         Але, ж саме єврейська община в Україні неодноразово фінансово допомагала братам Кличко, які, в результаті цього лобіювання, всесвітньо відомими спортсменами та успішними бізнесменами.   

         Втім, в даному випадку, цікавим є те, що Олег Тягнибок, очолюючи сучасну концепцію гітлерівської націонал-соціалістичної німецької робітничої партії НСДАП, товаришує з Віталієм Кличком (Ентінзоном). Хіба Віталій не пам’ятає, як німецькі пращури сучасної «Свободи» винищували єврейські сім’ї? А, якщо, не дай Бог, Тягнибок стане Президентом України, яка доля чекає на Кличка через його єврейське коріння?  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.