Сексоти ВО «Свобода». Відео

27 вересня 2013, 11:26
Власник сторінки
0
214

ВО «Свобода» намагається врятувати своїх керівних «сексотів» та шахраїв, видаючи їх за «непорочних» святош. Але брехня довго не живе ... Жертви продовжують розповідати:

        ВО «Свобода» намагається врятувати своїх керівних «сексотів» та шахраїв, видаючи їх за «непорочних»  святош.  Але брехня довго не живе ... Жертви продовжують розповідати:

Нагадаю суть справи: у приміському селищі Новогуйвинське, що поруч з Житомиром, керівна «свободівка» Надія Мудренок, брехливо видаючи себе то за опікуншу, то за кохану дружину інваліда — сироти Дмитра Удода — Туткевича, зазіхнула на квартиру цього бідолахи, після чого Дмитро «вчасно» помер за підозрілих обставин. Проводячи журналістське розслідування, результат якого опублікований тут: Проти керівної \"свободівки\" порушено кримінальне провадження, я дійшов висновку, що родичі Дмитра аж ніяк не безпідставно підозрюють «свободівку» та її спільників у вчиненні кримінальних злочинів. Інакше чому судово — медичний експерт відмовився встановлювати причину смерті Дмитра, міліція відмовилась розслідувати злочин, а влада в особі керівників Новогуйвинської селищної ради незаконно за державний кошт підрядилась захищати приватні апетити Мудренок тощо ?! Також під час розслідування колишні «свободівці» засвідчили, що Надія Мудренок та її співмешканець Валентин Стойко, теж керівний «свободівець», є звичайними «сексотами», котрі контачать із співробітниками СБУ (див. відео Ліквідація ВО \"Свобода\" таЛіквідація \"Свободи\", дубль  2). Згідно з опублікованими мною матеріалами, основні свідчення про підозрілі діяння надає сама Надія Мудренок, котра наговорила на відеокамеру купу всіляких цікавих подробиць (див. відео Зрадники \"Свободи\": кримінал ).

Для того, щоб приховати від громадськості темні справи своєї агентури, «специ» СБУшного «даху» свободівських «сексотів» неодноразово вперто намагались знищити наше інтернет — видання, а в даний час лазять по серверах, щоб заблокувати та зруйнувати наш відеоканал в Ютубі.

Тому істерична брехня, поширена на всю країну у свіженькому номері 219 друкованого видання ВО «Свобода», нікого вже не здивувала. Гебельс відпочиває !!! Подивіться самі, подаю текст повністю:

У Житомирі запущено кампанію з оббріхування Надії МУДРЕНОК

Кримінального провадження, яке їй приписали, не існує в природі

Закриття шкіл, лікарень, корупція та розкрадання бюджетних коштів, свавілля міліції стали вже звичним явищем за нинішньої влади. Але останнім часом українці вже не сидять склавши руки, а беруться захищати себе самі. Це показали події у Врадіївці, штурм Житомирської обласної ради з вимогою скасувати титанові розробки на Поліссі.І завжди поряд із людьми – хлопці та дівчата зі «Свободи». Це всерйоз непокоїть політтехнологів Банкової, які розуміють, що за підтримки націоналістів народне невдоволення може вилитися в повстання, яке змете нинішній режим разом із його прибічниками на місцях.

ОСКІЛЬКИ ВЛАДА не може аргументовано заперечити політичній позиції ВО «Свобода» чи щось протиставити послідовним діям фракції націоналістів у парламенті, політтехнологи влади вирішили провести інформаційну кампанію з дискредитації окремих свободівців. Було дано вказівку в кожній області забудь-яку ціну знайти компромат на свободівців і «злити» його у

ЗМІ. А якщо компромату немає, то його потрібно вигадати. Головне ж завдання – очорнити, і нехай потім довго доводять, що це неправда. Тож нещодавно у житомирських ЗМІ з’явилася стаття «У Житомирській «Свободі» бардак іабсурд, а заступник Надія Мудренок замішана у вбивстві». Вказана інформація є недостовірною, вона просто мала за мету спаплюжити чесне ім’я людини та тим самим дискредитувати Всеукраїнське об’єднання «Свобода». У статті автор зазначає, що стосовно Мудренок Н.М. внесено відомості до реєстру кримінальних проваджень у підозрі щодо вчинення вбивства, заволодіння квартирою та документами. Насправді такого кримінального провадження не існувало в природі. Під вказаним у статті номером № 12013100030000388 зареєстровано зовсім іншу заяву Удод-Туткевича Олександра Євгеновича від 23.03.2013 за фактом привласнення документів невідомими особами. За цим фактом провадження було закрите у зв’язку з відсутністю складу кримінального правопорушення.

Таким чином, звинувачення, що міститься у статті, – недостовірні,тому автор має їх спростувати. Надія Мудренок вже підготувала позов до суду про захист честі й гідності. Однак справжнім режисерам цієї провокації байдуже – брехню й далі тиражує преса. Адже за тим, як майстерно підготовлено та розміщено цей матеріал, видно руку деяких журналістів, що не гребують «роботою на замовлення» та співпрацюють з керівництвом області. Хочеться звернути увагу читача на те, що ВО «Свобода» постійно підтримує свободу слова та виступає проти цензури й тиску на ЗМІ. Ба більше, свободівці захищають журналістів, яких переслідують за висвітлення правди. Серед таких новинарів нещодавно був і автор згаданої вище статті.

«Свобода» наголошує, що інформаційна кампанія з оббріхування Надії Мудренок – це чергова брехлива спецоперація влади проти опозиційної політичної сили.

Обкадивши фотографію Надії Мудренок та свідомість читачів туманом повідомлень про закриття шкіл, корупцію, свавілля міліції, врадіївські події, хлопців та дівчат із «Свободи», про вулицю Банкову і народне повстання, творці цього опусу вдались до звичайнісінького шахрайства. А саме: насправді мій викривальний матеріал має назву Проти керівної \"свободівки\" порушено кримінальне провадження і за цією назвою відкривається в інтернеті разом з усіма долученими документами. Але деякі інші видання, передруковуючи першоджерело, назву статті змінили, а в тексті полінувались поставити гіперпосилання на документи. Наприклад, в моїй статті, клацнувши на вираз Відомості про злочин, читачу миттєво відкриється офіційне повідомлення прокуратури про відкриття кримінального провадження стосовно непорочної свободівки Мудренок, а в матеріалі інших видань під назвою «У Житомирській «Свободі» бардак і абсурд, а заступник Надія Мудренок замішана у вбивстві» вже не можна побачити жодних документів! Тому саме на цей матеріал і посилаються свободівські «гебельси». Ось ще приклади моїх посилань, від яких відволікають увагу українців запеклі брехуни: Довідці № 888скаржитись 12,скаргах 1 , 2квартира №6фото 1 , 2 , 3 , 4порнографічним позовомсудовий позов 123,4БРЕХЛИВИЙ ПИСК ЗАХИСНИКІВ КВАРТИРНИХ ШАХРАЇВ.

Це перша брехня.

Про другу брехню свободівських писак розповідають жертви шахрайства керівних \"свободівців\". Подружжя Удодів — Туткевичів, котрі попри твердження свободівських брехунів про те, що вони у своїй заяві про злочин буцімто вказували на «невідомих осіб», на відеокамеру говорять, що насправді заявляли про злочин, вчинений керівною «свободівкою» Надією Мудренок. Виявляється, вона й сама у свій час документально підтвердила, що особисто привласнила документи на квартиру Дмитра Удода! Також старенькі свідчать про професійні спроби їхнього вбивства.

Третя брехня «свободівських» сексотів: попри запевнення дезінформаторів, Удоди — Туткевичі не отримували жодних повідомлень про закриття кримінального провадження стосовно Мудренок. Хоча можна припустити, що хтось з панів прокурорів тихцем таємно вже «відмазав» злочинців, як, наприклад, свого часу «відмазав» від кримінальної відповідальності спільника Мудренок, ділка з Новогуйвинської селищної ради (див. прокурор порушив кримінальну справу 1, 2 ; наступного дня той самий прокурор відмазав від кримінальної справи 12)

Так хто співпрацює з владою?

Четверта брехня ВО «Свобода», або ще один доказ того, як влада співпрацювала із «свободівкою» — це видатний документ, зміст якого не викликає сумнівів у злочинних намірах Надії Мудренок по заволодінню квартирою інваліда Дмитра Удода за допомогою міліціонерів, котрі замість проведення розслідування під диктування «непорочної» пані свого часу зліпили цей дивнийвідмовний документ, не вбачаючи складу злочину в тому, що самозвана липова «опікунша» разом з іншими документами забрала в нещасного інваліда навіть його пенсійну картку ! За таку ганьбу зірвати б з міліційних покидьків погони та повстромляти б у їхні продажні дупи!

П'ята брехня ВО «Свобода». Попри чергову спробу нечистих на руку партійних ділків примазатись до мене, правозахисника — журналіста, автора викривальних матеріалів, заявляю, що я, Віктор Котенко, ніколи не був якимось «свободівським новинаром». Свого часу, коли перевертні у погонах обклали мене як журналіста судовими позовами, я, як і багато інших громадян, звернувся по юридичну допомогу безпосередньо до голови обласної «Свободи» Сидора Кізіна, але цей пан повністю проігнорував моє звернення. Лише рядовий «свободівець» Юрій Градовський, котрого «мудренки» потім вигнали з партії, організував присутність декількох «свободівців» з флагами на одній з моїх акцій протесту біля обласного УМВС. Жодної практичної допомоги я, як і інші громадяни, котрі звертались до «Свободи», не отримав. З цього приводу пригадався один кумедний випадок: коли я просив «свободівців» надати бодай якусь інформаційну підтримку, вони привели на одне з судових слухань якусь журналістку, розлучену з чоловіком «Зойку з УНІАН», котра на порозі суду здерла з мене 300 гривень на «публікацію», потім зробила спробу завербувати до лав сексотів сбу, потім пропонувала перетворити наш офіс на явочну квартиру і зникла, так і не зробивши журналістського матеріалу. Коли я їй зателефонував і запитав, де ж та публікація, мадам відповіла просто: «А що, хіба існує якесь судове рішення проти міліціонерів?». Слава Богу, на сьогоднішній день вже існують декілька судових рішень 12345 не на користь міліційних керівників, що свідчить про переслідування журналіста владою, але ВО «Свобода» тут зовсім ні до чого.

Ми, гурт журналістів і націоналістів, затамувавши подих, нетерпляче очікуєм на той обіцяний судовий позов «свободівської» громадянки Надії Мудренок, тому що це гарна нагода заявити про злочини та оприлюднити купу додаткових матеріалів, а також опитати свідків, у тому числі співробітників СБУ тощо. Так що не зволікайте, панове брехуни — сексоти !

Але ж скільки читачів друкованого «свободівського» видання шахраї свідомо ввели в оману, користуючись тим, що далеко не всі українці мають доступ до інтернету ?! Пригадую, як в минулому завдяки такій паперовій рекламі боротьби з корупцією до влади прийшов Кучма. От і не вір після цього пліткам про те, що ВО «Свобода» — то проект ПР та Банкової ... Ні? А чому ж тоді вони не очищують лави партії, а брешуть і захищають чекістську агентуру ?

Особисто я більше не вірю ВО «Свобода» ...

Далі буде

Віктор Котенко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: СБУ,Тягнибок,Експрес,ВО «Свобода»,Мудренок,шахраї,Кізін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.