Класифікація квартир подобово

26 вересня 2013, 22:09
Власник сторінки
1
335
Класифікація квартир подобово

Класифікація квартир подобово в Україні має різні рівні комфортабельності: Економ-клас, Стандарт-клас, Бізнес-клас та Елітне житло

Класифікація квартир подобово
Квартири подобово мають різні рівні комфортабельності, і цим вони відрізняються між собою. Адже ми свідомо намагаємося порівнювати цей вид оренди з готельним ринком, до якого він найбільш наближений.


Всі знають, що важливим фактором, який відрізняє одну готель від іншої, є так звані «зірки», а точніше їх кількість. Фахівцями було розроблено поділ квартир подобово на чотири класи комфортабельності. Розглянемо кожен з цих класів:

Економ-клас

Для апартаментів цього класу характерно саме вдале поєднання прийнятної якості і низької вартості. Житло подобово економ-класу ідеально підійдуть людям, метою яких є, приміром, знайомство з містом протягом декількох днів або відрядження по роботі. Тобто, яким потрібно місце, тільки щоб переночувати, тоді зняти квартиру подобово економ-класу - найвигідніший варіант.

Характерні риси для цього класу:

- обов'язково наявність косметичного ремонту;

- наявність всієї необхідної меблів;

- наявність необхідної побутової техніки.

Стандарт-клас

Даний вид можна порівняти з «3-х зірковому кімнатою в готелі. Комплектація такого житла вже «вище середнього». Житло подобово стандарт-класу, досить комфортабельне.

Характерні риси:

- присутність косметичного ремонту;

- повний меблевий комплект, необхідний для життя;

- обов'язково наявність різної побутової техніки: пральна машинка-автомат, телевізор, мікрохвильова піч.

Бізнес-клас

Якщо порівнювати з готельної класифікації, то цей клас буде еквівалентний «чотири зіркового» готелю. Тут євроремонт приходить на зміну косметичного, меблева гарнітура замінює стандартну меблі, яка підбиралася не просто так, а гармонує з інтер'єром квартири. Тут вже несмак не пройде. Найчастіше квартири подобово бізнес-класу мають одну кімнату, наприклад, вітальню, яка облаштована як місце для ділових зустрічей, а не для відпочинку. Тому ділові люди воліють винайняти квартиру подобово, щоб в невимушеній обстановці вирішувати питання по бізнесу.

Такі апартаменти характеризуються:

- присутністю сучасної зарубіжної сантехніки;

- вся техніка повинна бути виключно сучасній;

- забезпечення постійного доступу до мережі Інтернет;

- під'їзд, в якому розташована квартира, зобов'язаний бути оснащений домофоном.

Елітне житло

Елітні квартири подобово - це як готельний номер від п'яти зірок і вище. Крім усього подразумевающегося внутрішнього комфорту квартири, вид з вікна також повинен приносити радість, оскільки більшість таких квартир розташовані в центрах міст. Вартість квартир подобово елітного класу - не дешеве задоволення.

Характерні риси:

- євроремонт обов'язковий;

- побутова техніка поповнилася посудомийкою, кондиціонером і супутниковим телебаченням;

- у під'їзді повинно бути встановлено відеоспостереження і поставлена охорона.

Але найчастіше класи квартир подобово можуть налагоджуватися один на інший, але в цьому і полягає вся принадність цього бізнесу. Людина має можливість зняти квартири подобово в Москві, саме такі, які йому буде ідеально підходити і за місцем розташування, і по комфортабельності і по площі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Недвижимость,квартири
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.