Ліквідація ВО «Свобода», дубль 2. Відео

21 вересня 2013, 16:45
Власник сторінки
0
513

В Овручі Житомирської області вкрали районну партійну організацію ВО «Свобода» Так вважає її засновник Олексій Олександрович Кравчук, чию розповідь ми оприлюднюєм.

На тлі всеукраїнської «свободівської» показово — парадної героїчної боротьби з кам’яними істуканами, котрі ні обматюкати не можуть, ні в морду дати, яскраве сяйво здобутих перемог і каменедробильної слави часом починає коптіти і смердіти. Тому що одна справа – це пропагандистська показуха, розрахована виключно на «лохотрат», і зовсім інша – справжня прихована діяльність, справжні обличчя окремих «патріотів». Виявляється, в лавах «свободівців» дивним чином верховодять не лише колишні «ющенківці», а навіть регіонали та енкаведешні служки.

В цьому на власному досвіді переконався Олексій Кравчук, потомствений вояк – націоналіст, дід якого із зброєю в руках виборював незалежність України у складі підрозділів УПА. Олексій — відомий опозиціонер і борець з корупцією, проти якого влада застосовувала звичний комплекс репресій: кримінальне переслідування, обшуки, перешкоджання трудовій діяльності, знищення створених Олексієм антикорупційних інтернет – контентів тощо.

Зваживши на  авторитет патріота – націоналіста, керівні «свободівці» з Житомирської обласної організації на протязі тривалого часу наполегливо вмовляли Кравчука вступити до політичного об’єднання і створити в Овручі районну партійну організацію ВО «Свобода». Врешті – решт Олексій погодився, зареєстрував статутні документи та заснував регіональну організацію. Він швидко знайшов прихильників та вже заходився відкривати громадську приймальню, куди за захистом своїх прав могли б звертатись пересічні громадяни, постраждалі від свавілля влади. Але інтереси обласних «свободівських» керівників чомусь мало відрізнялись від побажань місцевих владних корупціонерів, тому ідея про допомогу людям не знайшла підтримки й розуміння. Зате полоскати на вітерці партійні знамена, проводити різні рекламні акції на кшалт «вшанування пам’яті», займатись комерційними оборудками  тощо – завжди будь ласка.

Одного дня до Овруцького осередку завітали свободівські вожді Валентин Стойко та Надія Мудренок і перше, що вони зробили — зв’язались з місцевим керівником СБУ, щирим українцем В’ячеславом Шушпаном, до котрого на правах давнього друзяки, висолопивши язика, побіг по інструкції пан Стойко.

З тієї пори в Олексія Кравчука так відкрились очі, що він навіть до сьогодні не кліпає. Вгледівши під овечими шкірами «патріотів» своїх одвічних ворогів – чекистів, Олексій, а за ним і інші члени осередку вийшли зі складу Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Але місцева організація, єдиним засновником якої був Кравчук, а керівником його брат Рафальський (теж вийшов з партії)) продовжувала існувати і діяти згідно із статутними документами. Спочатку Олексію пропонували по доброму віддати реєстраційні документи, потім погрожували, але той на всі погрози відповідав коротко і ясно: «Зась !». Після чого «Свободу» банально вкрали.

«Пограбування сторіччя» відбувалось так: в нечитабельній газеті «Житомирщина» (славнозвісна «Радянська Житомирщина»), котру утримує влада, з’явилось маленьке брехливе оголошення про нібито втрату реєстраційних документів Овруцької районної партійної організації ВО «Свобода». З цим оголошенням шахраї навідались до Овруцького державного реєстратора, котрий на чиюсь вказівку вчинив злочин — чомусь «повірив» стороннім людям та ліквідував місцеву «Свободу» без відома її засновника та керівника, натомість радо зареєстрував іншу «Свободу», записавши керманичами осіб, котрі раніше працювали на провладну партію.

Випадково довідавшись про шахрайську оборудку, вражений таким нахабством Олексій Кравчук деякий час приходив до тями, а потім звернувся з заявою до міліції про підроблення документів. 12 вересня 2013 року патріот, в котрого вкрали його «Свободу», отримав ПОВІДОМЛЕННЯ про початок досудового розслідування за ст. 358, ч. 1КК України. Відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12013060250000.

Стаття 358. Підроблення документів, печаток, штампів
та бланків, збут чи використання підроблених
документів, печаток, штампів

1. Підроблення  посвідчення  або іншого офіційного документа,
який  видається   чи   посвідчується   підприємством,   установою,
організацією,   громадянином-підприємцем,   приватним  нотаріусом,
аудитором чи іншою особою,  яка має право видавати чи посвідчувати
такі документи,  і який надає права або звільняє від обов'язків, з
метою використання його підроблювачем чи  іншою  особою  або  збут
такого   документа,  а  також  виготовлення  підроблених  печаток,
штампів чи бланків підприємств,  установ чи організацій  незалежно
від форми власності, інших офіційних печаток, штампів чи бланків з
тією самою метою або їх збут —

караються штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів  доходів
громадян  або  арештом  на строк до шести місяців,  або обмеженням
волі на строк до двох років.

Олексій Кравчук не зовсім впевнений, що органи прокуратури будуть сприяти об’єктивному розслідуванню і дадуть належну правову оцінку ганебним фактам. Та й звідкіля взятись цій впевненості, якщо прокуратура спокійнісінько спостерігає, як в регіоні порушується антикорупційне законодавство, коли офіційно визнані корупціонери і злочинці продовжують обіймати державні посади (див. Відео). Але це вже інша історія ...

ДОВІДКОВО: Ліквідація ВО \"Свобода\" , Проти керівної \"свободівки\" порушено кримінальну справу

P.S. Варіантів два: або «Свобода» очиститься від бруду та агентури, або справжні патріоти — націоналісти почистять країну від фальш — «свобод»

Цікаво, а чому «патріоти» не руйнують пам'ятники Карлу Марксу і Фрідріху Енгельсу? Шушпан не дозволяє?

Фото документів: 1 , 2 , 3 , 4 , 5

Олексій Кравчук, контакти: 093-713-75-91, 097-773-38-70

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: СБУ,Тягнибок,ВО «Свобода»,Мудренок,Овруч,Стойко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.