Робоча група з регулювання ринку молока

20 вересня 2013, 09:03
Власник сторінки
0
172

Робоча група з регулювання ринку молока просить М. Азарова почати розслідування щодо субсидування білоруської продукції

У зв’язку із можливим субсидуванням білоруського експорту молочної продукції урядом Білорусії, Робоча група з регулювання ринку молока звернулася з відкритим листом до Миколи Азарова.Потужна урядова підтримка білоруських молочарів зумовлює низьку собівартість їх продукту. Оскільки вітчизняні виробники не мають достатньої підтримки з боку українського уряду, то наші молочні продукти не можуть на рівних конкурувати з імпортними.

Нагадаю, спеціальну робочу групу, яка вивчає та вирішує найважливіші питання молочного ринку України було створено у квітні 2013-го року. Створення такої групи стало можливим завдяки спільним зусиллям Асоціації виробників молока, Національної Асоціації молочників України Укрмолпром, Спілки молочних підприємств України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також ЄБРР і ФАО

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.