«Свобода» бреше і захищає агентурних квартирних шахраїв ? На жаль ...

14 вересня 2013, 01:36
Власник сторінки
0
273

Тим часом осередок «Свободи» марить про якесь там «замовлення влади». Знову будуть збирати долари на підкуп суддів та правоохоронців?

Початкова Інформація
10 вересня 2013 року суд за позовом Удода не відбувся з незрозумілих підстав. 11 вересня суд продовжився і знову був відкладений. Представник Новогуйвинської селищної ради вперто чіпляється за квартиру покійного Дмитра на користь доньки Мудренок — СБУчена агентура не кається. Нотаріус викручується, як може, але в Удодів є досі не оприлюднені документи. Ці пенсіонери чомусь свято вірять в порядність прокурорів з суддями ...
Тим часом осередок «Свободи» марить про якесь там «замовлення влади». Знову будуть збирати долари на підкуп суддів та правоохоронців?

Цікаво, як саме і коли саме закривали кримінальне провадження і чому Мудренок про це не було відомо, як вона стверджує на відеокамеру під час інтерв'ю?

Я радий такій гарній можливості — незабаром в судових засіданнях будемо з'ясовувати, коли, за яких обставин і хто конкретно з представників влади, прокуратури та міліції блокував розслідування щодо квартирних шахраїв та зловживань влади.  Перші прізвища вже відомі, документи давно чекають на оприлюднення ...

Слідчі дії не проводяться. Та й на що можна сподіватись, коли, наприклад, прокурор обласної прокуратури Чумаченко одного дня прийняв обгрунтовану постанову про порушення кримінальної справи проти селищного голови Гарбуза, а наступного дня раптом прийняв постанову про закриття цієї кримінальної справи . Так що експерт, який не схотів визначити причину смерті Дмитра Удода, може спати спокійно, як і ті міліціянти, котрі писали відмовні відписки під диктовку шахраїв.

Далі буде ...


Джерело: 
http://svoboda.zhitomir.ua/novosti/svoboda-breshe-i-zaxishhaye-agenturnix-kvartirnix-shaxra%D1%97v-nazhal.html
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.