Від усього серця вітаю вас із 22-ю річницею утворення незалежної України!

23 серпня 2013, 14:09
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
300

День народження нашої держави – це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за її державність.

День Незалежності – це гарний привід думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

Адже незалежність – є символом нашої нації. Вона нагадує нам, якого ми славного роду діти.  І нам випала висока історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі, плекати її і прикрашати своєю працею, у добробуті, безпеці та злагоді ростити дітей, мирно і приязно жити з сусідами.

Ми зможемо подолати всі труднощі, які стоять перед нашою країною.  У нас досить таланту і сили, щоб зберегти найдорожче: дітей і родину, мир і спокій, працю і добробут, надію і віру.

Бажаю вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

Зі світлим святом вас!

Людмила Станіславенко, голова жіночого департаменту  Вінницької обласної організації «Партія УДАР Віталія Кличка»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: держава,майбутнє,незалежність,Станіславенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.