6 серпня початок війни на «5 каналі»

04 серпня 2013, 18:24
Власник сторінки
Журналістка
0
444

Журналістський корпус самого інформаційного телеканалу України зосередив увагу не на суспільно-значущих подіях в країні, а на майбутніх внутрішніх кадрових та програмних змінах.

Так, 6 серпня має відбутися засідання редакційної ради «5-го каналу», на якій будуть обговорюватися вищевказані питання.
Очікування відповідних змін призвело до формування окремих груп «однодумців» серед колективу телеканалу, кожен представник яких мріє про «жирненьке» місце.
На самому «5-му» формування цих груп проходило за традиційним сценарієм як в армійській казармі – «молоді» та «діди». Групу «дідів» представляють Тетяна Даниленко, Святослав Цеголко, Роман Чайка та Ольга Сніцарчук. До «молодих» автоматично примкнули біженці з телеканалу «ТВі»: Віталій Гайдукевич, Сергій Андрушко та Кирило Лукеренко.

Також визначені списки «бійців», які після 6 серпня розпочнуть активні «бойові дії», дискредитуючи один-одного перед керівництвом телеканалу, з метою мінімізації рівня конкуренції перед призначенням.
В той же час, паралельно організувався ще один тандем – Мустафа Найєм та «подружка днів його сурових» Тетяна Даниленко. Ось тільки наміри у них занадто амбіційні. Серед столичних журналістів ходять чутки, що цей медіа-дует намірився «видавити» з «5 каналу» народного депутата Юрія Стеця, який з 2007 очолює наглядову раду зазначеного телеканалу та фактично координує його діяльність, а також плідно зайнятися прибульцями з «ТВі».
Мабуть, таким чином Найєм бажає віддячити своїм колегам по «ТВі» за тривалу та плідну співпрацю, пліч-о-пліч борючись за якість журналістики в Україні.
Більше того, Мустафа планує до кінця року очолити «5 канал»! Набридло, напевно, «безхозному пуштуну» жити від гранту до гранту та «шабашити» на різні видання і опальних політиканів. Час збирати каміння. Та й вік вже зобов’язує певного солідного статусу – не все ж життя сурмити про свободу слова та приймати участь у різних антивладних журналістських екшенах.
От тільки як Мустафа зі своєю подружкою Даниленко будуть двивтись в очі товаришам по журналістському цеху, реалізувавши, не дай Бог, свої плани? І чи пам’ятають головні «герої» майбутніх баталій на «5 каналі» про колись актуальне поняття журналістської етики?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: 5 канал,Найєм,Протистояння,редакція,журналістський колектив,Сніцарчук,Даниленко,ЦеголкоЮ Стець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.