Неспроможність влади породжує зростання заборгованостей із зарплатні

29 липня 2013, 10:20
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
301

Ще один показник неефективності та безсистемності заходів, що здійснювались владою, був оприлюднений нещодавно.

Станом на 1 липня заборгованість із виплати заробітної плати склала 989,6 млн. грн., що на 10,7% більше, ніж станом на 1 січня, коли борг становив 893,7млн.грн. При цьому заборгованість економічно-активних підприємств зросла на 18,2%. Отже, влада продовжує демонструвати свою повну некомпетентність у вирішенні соціально-важливих проблем.

Головна причина зростання заборгованості на державних та комунальних підприємствах – неефективна система управління та відсутність належного контролю з боку відповідних органів державної влади. І через безпорадність органів влади, як завжди, страждають пересічні українці, що місяцями не можуть отримати чесно зароблені кошти, щоб прогодувати свої родини. 

Чинна влада вкотре довела, що тільки на словах може забезпечити «покращення життя вже сьогодні», а на справі – роками нездатна вирішити одну з найбільш актуальних соціальних проблем та захистити права працівників, що не отримують зарплатню.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: заборгованість,заробітна плата,Станіславенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.