Одарич все одно рветься до влади!

23 липня 2013, 08:26
Власник сторінки
0
151

Колишній міський голова м.Черкаси Сергій Одарич, заявив, що у разі оголошення перевиборів він має на меті балотуватись у народні депутати України по ТВО №197 (центр – м.Канів) .

Колишній міський голова м.Черкаси Сергій Одарич, заявив, що у разі оголошення перевиборів він має на меті балотуватись у народні депутати України по ТВО №197 (центр – м.Канів) .Таку думку він висловив після останніх подій, які склалися навколо нього. Як відомо, 24 квітня 2013 року депутати Черкаської міської ради за ініціативи представників фракції Партії Регіонів проголосували за дострокове припинення повноважень Одарича. Його звинувачують в численних порушеннях. Але він все одно хоче до влади. Там йому комфортніше.

Його команда вже працює над його піаром в  межах вказаного округу.

В нього є конкурент Леонід  Даценко, він фаворит перегонів, але це не зупиняє Одарича і він впевнений у своїх силах. Адже, людина яка не має фінансування і команди не є конкурентом для нього.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.