Як вас тільки земля носить, прокурори ???

20 липня 2013, 20:11
Власник сторінки
0
224

Днями в Житомирі з'явились листівки, які закликають всіх постраждалих від прокуросько — міліційного бандитизму до об'єднання і проведення акцій протесту.

http://smotri.com/video/view/?id=v25197616af1 - відео тут!

"Як вас тільки земля носить ? ", —  запитує у прокурорів Житомирської області Галина Чижова
Днями в Житомирі з'явились листівки, які закликають всіх постраждалих від прокуросько — міліційного бандитизму до об'єднання і проведення акцій протесту. Авторку листівок, Галину Харитонівну Чижову, вдатися до такого відчайдушного кроку змусила надзвичайна подія: шахраї незаконно заволоділи житлом її свекрухи Олени Іванівни Степанюк, а потім  ще й по- звірячому побили стареньку. Коли Чижова почала розбиратись в ситуації, то жахнулась — виявилось, що в Житомирі у багатьох схожих випадках злочинного привласнення житла задіяні одні й ті ж члени угруповання, до складу якого входять ... деякі правоохоронці !!! Схема не нова і загальновідома: щоб отримати великі прибутки від продажу нерухомості, шахраї обманним шляхом тричі переоформлюють чуже житло на підставних осіб, в результаті чого останній покупець, згідно з українським законодавством, стає законним власником квартири. Також зафіксовані випадки підозрілих неприродних смертей законних власників відразу після того, як їх житло потрапляло до рук шахраїв ...

Галина Чижова — освічена людина, яка з документами у руках доводить: до складу бандитського угрупування, крім безпосередніх виконавців, входять працівники державних установ з обліку нерухомості, приватні нотаріуси і, як не дивно, деякі прокурори.

Злочинна діяльність не набула б такого розголосу, якби шило раптом не вилізло з мішка: 1 грудня 2012 року під час реалізації плану по захопленню житла Олени Іванівни Степанюк її було жорстоко побито. На захист скаліченої жінки стали представники ВО «Свобода», куди за допомогою звернулась Галина Чижова, та журналісти. Про цей випадок розповідалось у матеріалі Прокурорська слобідка

Але подальший перебіг подій не залишив у Чижової жодних сумнівів в тому, що міліція, а тим паче прокуратура, не зацікавлені в об'єктивному розслідуванні діяльності угруповання. За допомогою експертів з бюро судово — медичних експертиз травми, які отримала Олена Степанюк, вже кваліфікуються як легкі тілесні ушкодження. Через 8 місяців після побиття кримінальну справу знову розпочали розслідувати з самого початку ! 10 липня 2013 року слідчі вкотре проводили початковий огляд місця події. Автору цих рядків навіть вдалося прийняти участь у процесуальному дійстві в якості випадкового понятого. Схоже на те, що продовжується примітивна імітація бурхливої міліційно — прокурорської діяльності, адже правоохоронцям достеменно відомо, що після побиття Олена Іванівна Степанюк доживає свої останні дні і незабаром покине цей світ назавжди — в жодній лікарні Житомира вже не погоджуються її лікувати.

Аналізуючи всі факти та прокурорсько — міліційні відписки, Галина Чижова прийшла до твердого переконання в тому, що кримінальне провадження неминуче буде закрите, тому що у злочинному бізнесі по заволодінню нерухомістю задіяні деякі керівні особи правоохоронної системи, котрим вкрай невигідно копати під самих себе і втрачати значні неправедні прибутки.

P.S. Матеріал оприлюднено згідно з Резолюцією Ради по правам людини ООН

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.