Фальшування державних актів на землю. Відео, фото

23 червня 2013, 11:47
Власник сторінки
0
210

В Житомирі Головне управління Дерземагентства виготовляє фальшиві акти на землю, - стверджує Жанна Васильченко, власниця земельної ділянки, яку намагаються відібрати за допомогою актів- "фальшивок"

Жанна Васильченко 14 років тому придбала земельну ділянку в селі Іванівка, що під Житомиром і власною працею створила на ній справжній райський куточок. Екзотичні плодово — ягідні рослини вражають око: тут ростуть навіть хурма, ківі та інші рідкісні для цього регіону України насадження.

Продавець земельної ділянки помер декілька років тому. Нащадки, які мешкають поруч і котрим квітнучий садочок муляє очі, вирішили в буквальному розумінні «на чужому горбу в'їхати в рай». Незаконно отримавши в Головному управлінні держземагентства Житомирської області сумнівні копії правовстановлюючих документів Жанни Васильченко на право власності на землю, претенденти на рай звернулись до суду, намагаючись таким способом переоформити райський куточок на себе.

Встановлено, що «земельні» чиновники незаконно, без згоди та відома Васильченко розголосили абсолютно стороннім особам конфіденційну інформацію щодо її прав власності на землю. Крім того, як доводить з документами в руках жертва свавілля, земельні ділки виготовили фальшиві акти на землю, копії яких претенденти на садочок додали до своїх позовних вимог. Для завершення рейдерського захоплення залишалось лише отримати з суду клаптик паперу з заголовком «Іменем України ...». Спочатку справу розглядала суддя Житомирського районного суду Баренко, але розглядала настільки дивно, що змушена була на вимогу Жанни Васильченко взяти самовідвід. Розгляд справи супроводжувався вельми цікавими суддівськими висловлюваннями на адресу Жанни про те, що вона «страшна людина» тощо ( задокументовано аудіозаписом). Сьогодні справу розглядає суддя того ж суду Зубчук (донедавна Езерська), від чого Жанна Васильченко теж не в захваті.

Лише після того, як цією історією зацікавилась народний депутат України Олександра Кужель, прокуратура відкрила кримінальне провадження і доручила районній міліці провести розслідування. На цьому слідчі дії скінчились. Тому Жанна Васильченко змушена була розпочати власне розслідування і буквально за годину розшукала і задокументувала мобільним телефоном пояснення двох дійових осіб — безпосередніх учасників фальшування державних актів і торгівлі конфіденційною інформацією.

Громадяни в наш час змушені самостійно проводити слідчі дії. Все йде до того, що незабаром судові рішення і виконання вироків український народ буде здійснювати, не звертаючись за послугами до держави.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.