Допоможи Укравтодору – звернись до Гаранта Покращення!

31 травня 2013, 12:43
Власник сторінки
юрист
0
282

Допоможи Укравтодору – звернись до Гаранта Покращення! Чи відкриють карну справу на організатора спам – компанії «Допоможи Укравтодору – звернись до Гаранта Покращення!»?

Чи відкриють карну справу на організатора спам – компанії «Допоможи Укравтодору – звернись до Гаранта Покращення!»?

 Небайдужі до жахливого стану доріг знайшли цікавий спосіб, як привернути увагу Президента Януковича В.Ф. та новообраного  Голову Укравтодору Прусенка Є.Д. до стану автодоріг.

 Кожному бажаючому, хто вважає, що стан автодоріг Сокальського району, Радехівського району, які прилягають до м. Червонограда є незадовільним пропонується підписати та відправити лист на ім’я Президента України, Прем’єр – міністра, Народного депутата України - за вибором і Голови Укравтодору.

У зверненні зазначається про необхідність сприяти Прусенку Є.Д. у належному виконанні ним посадових обов’язків, оскільки останній відповідає за діяльність очолюваного ним підприємства. 

Заплановано відправити до 5000 листів звичайною поштою. Вже відправлено 500 листів. Надходять перші відповіді з адміністрації Президента.

За своєю суттю даний захід являється спам – компанією. Проте він є цілком законний, адже  відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні письмові звернення до органів державної влади.   

Цікавим є те, що поряд з організацією відправки даних звернень у соцмережі http://vk.com/nastav_chas проводиться анонімне опитування щодо майбутнього результату. Серед інших варіантів відповідей учасники найбільше вважають, що результатом такого заходу буде відкрита карна справа відносно організаторів – членів Червоноградської міської організації «УДАР Віталія Кличка».


0630469996

0671136999

Сергій Острик

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.