Повний розвал «Об’єднаної опозиції»

31 травня 2013, 09:50
Власник сторінки
Журналістка
0
212

Вже всім достеменно відомо, що лідер партії «УДАР» Віталій Кличко 31 травня на акцію «Вставай, Україно!», яка відбудеться в Донецьку, не поїде

Його ж соратники по партії також ще не визначились, чи брати участь в акції без свого «боксера чемпіона».
Що цього разу вигадає головний «ударівець» аби не брати участь у донецькій акції нікого вже не цікавить. В очі громадянам кидається лише одна картина – це повний провал «Вставай, Україно!» та чіткі розбіжності в поглядах лідерів, мабуть все таки ніколи неіснуючої, «об’єднаної опозиції».
Повний розвал «Об’єднаної опозиції»Можливо сам Віталій дійшов висновків про недоцільність участі в акції, а можливо політтехнологи допомогли, відкривши боксеру очі, що акція «Вставай, Україно» не йде йому на користь. Це ж тільки уявіть, які колосальні витрати йдуть на фінансування організації хоча б однієї акції… А рейтинги В.Кличка та й самої партії «УДАР» від їх проведення ніяк не підвищуються, навіть навпаки, такого зниження від самого початку не бачили.
Звідки ми це беремо? Так, далеко ходити не потрібно… Слід лиш підняти останні політичні й соціологічні дослідження проведені відомими українськими та іноземними центрами, з яких ми можемо побачити дійсну картину ситуації щодо рейтингів у нашому політикумі. Головне не вестись на крики нікому не відомих політологів, які пишуть все навпаки, завищуючи рейтинги опозиціонерів, після яких у них виростають «крила».
Також, все це можна побачити з акції «Вставай, Україно!» 18 травня в Києві, після проведення якої лідери опозиції остаточно розсварились, а розсварились не через т.зв. «перешкоджання» з боку влади, а через власну неорганізованість та чвари з приводу фінансування.
Наприклад, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок сам майже публічно заявляє, що він втомився від т.зв. «виходок» Кличка (брати чи не брати участь у акції та й його нікому незрозумілих гасел) й надалі не збирається силами «Свободи» «витягувати» акцію «Вставай, Україно!».
Ще й самі свободівці на місцях підливають масла до вогню, розповідаючи, що вже давно розглядають «УДАР» не в якості соратників по «об’єднаній опозиції», а як політичних опонентів.
Про ситуацію в стосунках «УДАРУ» та «Батьківщини» взагалі годі розповідати. Поглянемо лише на їх співпрацю в парламенті, де читко видно коли одна політсила голосує, інша «спить» й навпаки. Та й гасла щодо євроінтеграції, якщо пильно придивитись, сильно розрізняються… Кому «ВОЛЮ», а кому «меду та видовищ».
Звідси й такі висновки, що «Об’єднана опозиція» існує лише на нікому непотрібному шматку паперу!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.