Українські експортери можуть щороку заощаджувати майже півмільярда євро

23 травня 2013, 08:18
Власник сторінки
0
180

З підписанням поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі відбудеться не лише економічна, торгівельна, а й інвестиційна революція у відносинах між Європейським Союзом та Україною.

Крім того, це дасть можливість уникнення подвійної системи стандартів продукції, що дасть змогу українським експортерами зменшити свої витрати на 14%.

Українські експортери будуть заощаджувати близько 487 мільйонів євро щорічно в разі запровадження зони вільної торгівлі з Євросоюзом. Про це заявив на конференції у Києві керівник торговельно-економічної секції Представництва ЄС в Україні - Ніколас Бердж.

Інтеграція України до ЄС, зокрема, укладання угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі є не абстрактними категоріями. Вони принесуть конкретні вигоди українській економіці.

Так, на збереженні коштів, які йдуть зараз на сплату мита, українські експортери будуть економити майже півмільярда євро на рік. Найбільше виграє сільськогосподарський сектор України, який збереже близько 330 мільйонів євро.

Для людей це означає кращі перспективи щодо роботи та зарплати, оскільки це стимулюватиме розширення виробництва та створення нових робочих місць.

Партія «УДАР»  одним із ключових завдань своєї діяльності вважає сприяння інтеграції України до Європейського Співтовариства. Тільки інтеграція до ЄС дасть позитивні економічні, соціальні, а також політичні наслідки для України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Європейський Союз,УДАР Віталія Кличка,зона вільної торгівлі,експорт,Легеза
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.