Хто наступний – сліпі?

22 травня 2013, 20:13
Власник сторінки
Журналістка
0
301

Роздуми на тему порядності політиків та чи добрі наміри дійсно такі для тисяч інвалідів, що от-от втратять свій реабілітаційний центр

000-000-1.jpg

Не оминуло відлуння рейдерських захватів й інвалідів Українського Товариства Сліпих, які до кінця 2012 року користувалися базою відпочинку «Івушки», що розташована в мальовничому місці на березі річки Козинка біля селища Козин Київської області.
Але, хтось вирішив, що досить сліпим «тішитися яскравими пейзажами», дихати свіжим повітрям, отримуючи щось позитивне від цього й так непростого, м’яко кажучи, життя, тим більше, що територія їхнього відпочинку сягає близько 2 га землі, а це вже достатня територія для реалізації помпезних «архітектурних мрій».
Тому, передбачаючи втрату останнього, представники УТОС 22 травня вирішили пікетувати Верховну Раду з лозунгами «Не забирайте останнє у сліпих», «Майно УТОС належить інвалідам-незрячим», «База відпочинку – єдине місце відпочинку незрячих», «Ні! Рейдерам на базі відпочинку товариства сліпих», якими інваліди закликали народних обранців захистити їх права від нелюдів із столичного ТОВ «Союз-Інвест», які саме і є загарбниками майна інвалідів.
Водночас, під час заходу стався маленький конфуз: протестуючи чомусь призивали депутата-мажоритарника Порошенка допомогти їм зберегти свою власність, знаючи, що саме пан Петро по сусідству з «Івушкою» розгорнув свої угіддя уже прихватизувавши базу відпочинку «Чайка» фабрики ім. Карла Маркса.
Чому, керівництво УТОС не прослідковує аналогічність сценаріїв? Була собі така «Чайка» для роботяг з фабрики імені відомого німецького ідеолога соціальної рівності, поки товаришу Порошенку вона не приглянулась. Тим більше, що можна скористатися послугами фірми-забудовником, на кшталт «Союз Інвест», яку вже точно ніяк не припишуть до особи зазіхателя, бо в тих єдиних реєстрах можна такого вчудити, що, самі знаєте хто, ногу зломить.
Так і будуть сліпі оббивати пороги судових інстанцій, і просити захисту від захоплення у самих загарбників.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.