Український Нострадамус з любов’ю до людей

17 травня 2013, 22:55
Власник сторінки
журналист
0
225

Сенсаційний вихід у світ книги Валерія Орла «Звезды и тернии украинского Нострадамуса» приніс автору небувалий успіх, напророкований йому колись самим же Нострадамусом - Володимиром Бондареко.

Сенсаційний вихід у світ книги письменника, журналіста та художника Валерія Орла «Звезды и тернии украинского Нострадамуса» приніс автору небувалий успіх, напророкований йому колись самим же Нострадамусом – Володимиром Бондаренком, журналістом, політологом, головою ради директорів Інституту політичних, соціологічних та маркетингових досліджень ім. Тараса Шевченка.

Книга вже отримала багато схвальних відгуків. Високо оцінив її у своїй передмові Заслужений діяч мистецтв України, письменник Олег Чорногуз. Секретом успіху, окрім таланту автора, є ще й її герой – багатогранна та харизматична особистість, громадський діяч, фотохудожник, журналіст, політтехнолог та прогнозист в одній особі. Це Володимир Бондаренко, якому вдалося за допомогою унікального дару спостереження та аналітики передбачити обрання Барака Обами на наступний строк президента США, обрання на другий строк президентом Франції Жака Ширака, обрання саме у першому турі Президентом Російської Федерації Володимира Путіна, Президентом Молдови – Володимира Вороніна, Президентом Південної Кореї – Кім де Джуна та Президентом США – Джорджа Буша молодшого, спікером ВР України Володимира Литвина.

Саме тому надзвичайно цікаво читати про життя людини з таким широким суспільним та політичним кругозором і аналітичним розумом, а надто, якщо воно описано в невимушеній гумористичній манері.

Володимир Бондаренко називає себе прогнозотерапевтом і дуже цим пишається, адже, на його думку, хороший прогноз може лікувати, добре побажання – то рідна сестра прогнозотерапії, а щирий комплімент – її брат. Саме тому з героєм цієї книги так приємно спілкуватися – він має дар побачити в людині потенціал, підказати правильний напрям розвитку та ще й надихнути хорошим побажанням!

На жаль, у сучасному політикумі дуже часто годують прогнозами та обіцянками, проте лікувати та справді надихати не вміє ніхто. Якби біля важелів державного впливу були такі інтелектуали, як Володимир Бондаренко, котрий вміє професійно передбачити результати конкретних дій, хороших та світлих прогнозів на наше майбутнє було б значно більше.

Сам Володимир Бондаренко дивиться на світ з посмішкою, що дуже вдало підмітив у своїй книзі Валерій Орел. Саме тому «Звезды и тернии украинского Нострадамуса», яка розповідає про життєвий шлях непересічного українського громадського діяча, читається легко та викликає море позитивних емоцій. Не дарма в інтерв’ю журналу «Истории успешных компаний и людей» український пророк сучасності Володимир Бондаренко ніби мимохідь нагадав про найважливішу рису нашого буття: «В житті за чорною смугою наступає саме біла, друзі!»

 

Ірина Костюк


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.