Как в Черкассах журношлюшек за руку поймали

27 квітня 2013, 15:37
0
322
Как в Черкассах журношлюшек за руку поймали

Журналіcты должні писать строєм

5 квітня у Черкасах відбулася акція опозиційних сил Вставай Україно. 

Спілкування журналістів з лідерами опозиційних сил звелося до десятихвилинного прес-підходу до початку ходи. 

Чому у лідерів опозиції не знайшлося вільного часу щоб поспілкуватися із представниками ЗМІ в режимі повноцінної прес-конференції - питання окреме .   Спитайте їх самі!

Але зараз - мова про їнше.

Ще за день до проведення акції, з деяких джерел стало відомо, що так чи інакше наближені до влади ЗМІ готують цілий ряд підготовлених запитань. Причому вони розподілені між різними суб’єктами інформаційного простору. Але написані одним технологом. По факту на різних представників ЗМІ покладалося завдання виконати свою частинку у загальнозрежисованому сценарію запитань які мали пролунати. І відповідно потім була «правильно» подана інформація для суспільства. В цьому заздалегідь зрежисованому сценарію мали взяти участь представники найвідоміших і рейтинговіших всеукраїнських ЗМІ.

Правдивість вищесказаної інформації підтвердили спостереження  кореспондента видання "Кропива"на прес-підході не лише за лідерами опозиції, а й за самими представниками ЗМІ. Нижче розміщено фото, на якому чітко видно листок паперу, де написано, ХТО з журналістів ЯКІ  запитання повинен задати - назва ЗМІ і запитання яке має прозвучати до того чи іншого представника опозиції.

Це фото зробив кореспондент видання "Кропива" на самому прес-підході. Підготовлені запитання тримав один із журналістів місцевого представництва всеукраїнського телеканалу. Більше того представник преси мабуть взяв цей листок паперу, щоб не забути запитання і не забути який за чергою має запитати. 

Це все лише черговий раз підтверджує наскільки бутафорною є свобода преси в нашій країні і самі журналісти є частиною цієї бутафорної показової картинки.
  (за матеріалами http://kropyva.ck.ua)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Свобода слова,Пиховшек,темник,кропива
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.