Безробіття зростає, умови для бізнесу погіршуються…

18 квітня 2013, 11:48
Власник сторінки
0
249

Невтішні дані оприлюднила Державна служба зайнятості – в порівнянні з минулим роком кількість безробітних українців зросла ще на 40 тисяч осіб.

Станом на 1 квітня тих, хто офіційно не мають роботу, налічили 571 000.  Отже, бачимо яскраві наслідки недолугої  економічної політики нинішньої влади, в результаті якої відбувається згортання бізнесу та скорочуються обсяги інвестицій.

Люди масово втрачають роботу через те, що все більше підприємства відмовляється працювати в умовах, де контролюючі органи виконують репресивні функції, а корумповані суди покривають рейдерство та інші протиправні дії.

Нинішня влада не спромоглася провести жодної ефективної реформи, яка б сприяла реальному, а не славнозвісному «покращенню» умов для ведення бізнесу. Навпаки - весь час ми спостерігаємо зовсім іншу картину – адміністративний та податковий тиск на бізнес посилюються. Зрозуміло, що в таких умовах кількість робочих місць буде і надалі скорочуватись, оскільки  бізнес відчуває для себе тільки загрози в урядових ініціативах. Влада змушує підприємців йти у «тінь».

Свій вихід із ситуації пропонує партія УДАР, що зареєструвала ряд  законопроектів, спрямованих на подолання корупції на всіх рівнях. Впроваджені в життя ініціативи стануть головною передумовою для зростання економіки, покращення інвестиційного клімату в країні та, звісно, збільшення кількості робочих місць.

Микола Мосін

Депутат вінницької районної ради

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: президент,статистика,криза,УДАР Віталія Кличка,безробіття,уряд Азарова,Податкова реформа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.