Мирні зібрання лякають президента

18 квітня 2013, 08:01
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
225

Якийсь панічний переляк демонструє останнім часом влада. Харків, Полтава, Межигір’я - список буде продовжуватися?

Без будь-яких на то об’єктивних причин людей позбавляють права на мирне зібрання. Судова система працює по замовленню, забувши, що вона є окремою незалежною гілкою влади. Але судді повинні пам’ятати: їм не сховатися за колективною відповідальністю. Час розплати за зроблене обов’язково настане.

Партія «УДАР» обіцяє взяти на контроль кожний окремий випадок нехтування правами людей. Кожний факт свавілля буде занотований і йому буде дана правова та кримінальна оцінка. Усі особи, які ухвалювали протиправні та замовні рішення про заборону проведення мирних зібрань громадян під надуманими приводами, повинні знати, що суспільство за ними уважно стежить.

Складення громадськістю списку «суддів-душителів мітингів» можуть з часом стати підставою для створення українського аналогу «списку Магницького» із подальшим застосування санкцій проти його фігурантів. Як показує практика, добитися таких санкцій проти суддів буде значно простіше, ніж проти політичних фігур.

Людмила Станіславенко 
Голова жіночого департаменту 
ВОО ПП «УДАР Віталія Кличка»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: судова реформа,Президент Украины,УДАР Віталія Кличка,права людини,уряд,мітинг,судді
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.