Апеляційний суд вирішив: кримінальну справу сфальшовано

17 квітня 2013, 08:34
Власник сторінки
0
179

Суд спростував фальшивку міліції і прокуратури

Міліція і прокуратура Коростеня, міліція і прокуратура Житомирської області отримали гарного ляпаса — 16 квітня 2013 року Апеляційний суд Житомирської області скасував вирок Коростенського міськрайонного суду по сфальшованій кримінальній справі. Обвинувачена Наталія Прищепа, мати двох малолітніх дітей, стала жертвою корупціонерів: голова Поліської сільради задля ухилення від сплати аліментів сфальшував кримінальну справу проти Наталії з допомогою своїх «друзів», яких обдарував земельними ділянками. Землю отримали родини начальника міліції, прокурора, судді ...

Незважаючи на те, що кримінальну справу було грубо сфальшовано, ні обласна прокуратура, ні обласна міліція чомусь «порушень не вбачали», про що й відписувались народним депутатам та правозахисним організаціям — ні сорому, ні совісті, ні честі не мають правоохоронці.

Докладніше тут: Брудна справа

Неправедний вирок скасовано, «брудну справу» повернуто на новий розгляд до Коростенського міськрайонного суду

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.