"Тож думайте, українці!"

13 квітня 2013, 09:42
Власник сторінки
0
206

Громадсько-політичне видання П. М. Таланчука "Коли діждемось Вашинтону?"

Нещодавно до моїх рук потрапила невеличка книжечка з цікавою назвою "Коли діждемось Вашингтону?". Її автором є перший міністр освіти незалежної України, а нині Президент Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна" - Петро Михайлович Таланчук.

Розповім коротко про що йдеться у цій книзі, так як вважаю, що її має прочитати кожен свідомий українець.

У виданні йде мова про відносини між Україною та Росією. Дуже красномовною є назва першого розділу "Українці ледь не задихнулись в обіймах "старшого брата". Саме так, "ледве не задихнулись". Тиск Росії у "братських" обіймах далеко не доброзичливий. Вплив російської влади на нинішню українську є настільки явним, що ніхто навіть не намагається його приховувати, тому що це не має сенсу. 

Широко розглянуто похождення термінів "Руси", "Русь", проаналізовано нинішнє становище України, як незалежної держави. 

Глибоко розкрито питання, чому сама Росія намагається втримати всіма доступними способами Україну у своємо силовому полі. 

З першого погляду, може зкинутись на думку, що автор "русофоб". Проте це не так. Він просто людина, яка має свою позицію, викладає свої думки, і намагається донести до українців, що нам необхідно відстоювати свою державу. Ми маємо розуміти, що якщо все залишиться так як є, то Україну чекає розруха.

Автор пропонує дуже слушні рішення проблем, і дуже хотілося б, щоб керівники нашої держави до них прислухалися, але ж, на жаль вони "книжок не читають..."


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.