Хибний шлях

12 квітня 2013, 19:09
Власник сторінки
0
254

або чим живе нинішня молодь

Молодість - час коли життя починає свій свідомий розвиток, перехід від дитинства до більш дорослого життя. 

Що ж розуміється під "дорослим життям"?

Одним з основних його рис - прийняття важливих рішень самостійно. Саме в цей момент життя, молода людина обирає свій шлях - професію та спосіб життя. Саме про спосіб життя я і хотіла б поговорити.

Чесно кажучи, мне просто лякає нинішня молодь, хоча певним чином я ще є її частиною. Багато з них просто не мають цілей в житті та моральних цінностей.

Їх стиль життя просто вражає. Після закінчення навчання у школі, свій час вони проводять у дворах з різними слабоалькогольними напоями, в кращому випадку. Як таке можливо, запитаєте Ви? Адже за Законом слабоалкогольні напої продаються лише при наявності 18 років. Ось і я не розумію. Можливо справа у тому, що багото з них просто виглядають доросліше свого віку?  Можливо у нас безвідповідальні продавці? Можливо...? Але факт залишається фактом.

Їхне спілкування обмежене ненормативною лексикою, якою, мені здається, вони ніби хизуються. Це ж так круто, вставляти мат після кожного слова. Але як це не естетично виглядає зі сторони, вони навіть не задумуються.

Проходячи повз них в думках лише одне "аби не зачепили", адже вони не керовані у деяких своїх діях. Так багато випадків коли від жорстокості підлітків страждали беззахисні перехожі.

Їм байдуже на все, головне аби були кишенькові гроші на розваги. У них відсутня повага до літніх людей, байдужість до чужих проблем.

Що може чекати їх у житті? Можливо, і гарний кінець, якщо цей період життя буде не тривалим і вони зрозуміють, що потрібно щось змінювати  до того часу поки все не буде безнадійно зіпсовано. В інакшому ж випадку - ... 

Кожен з них вирішує сам свою долю, але ми, як оточуюче суспільство, має вплинути на хід подій і не дати їм зламати своє життя у такому юному віці.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.