Ні про що

01 квітня 2013, 15:09
Власник сторінки
Сутінковий санітар
0
476
Ні про що

І про все відразу

Час  усвідомлення буття, який перетікає з однієї площини в іншу, нагадує хаотичну систему вихрів, яка не піддається ні класифікації, ні упорядження і непідвласне ніяким узгодженим планам. Я, як людина (на думку багатьох) чоловічо-шовіністичного складу, мав би не терпіти не запланованих процесів і система моїх постійно еволюціонуючих поглядів не терпить безладу в думках, діях та реаліях. Але то дарма.
Поєднання економічного лібералізму, поміркованого експансійного націоналізму та побутового морально-етичного консерватизму з легким натяком на релігійність-лайт, творить з мене людину, яка не вписується ні в які догматично-філософські чи ідеологічно-світоглядні шаблони, загальновідомі класичні  формати, на яке спромоглося до-мене-живше-людство. Заспокоює мене тільки те, що всі інші--точно такі самі--кейнсіанці в економіці, муссоліні в політиці, мати-терези в етиці і ніцшеанці у філософії. І це стосується всіх, або майже--екзистенціальний конформізм змушує мене зробити цю поправку : )
І з огляду на цю всю вищеописану лобуду, я утверджуюсь в думці, що всі ми ще інтелектуальні діти--а особливо я--дитина, хоч мені уже нецікаві чисто матеріальні подарунки

Можливо, правий музикант Андрійко з Черкас--нефік шукати руту вечорами чи там цвіт папороті в особливу ніч (є підозра, що його не буває), а просто зосередитись на більш реальних та наближених цілях, які водночас є галактично-масштабні. Наприклад, попросити в подарунок сина, а не набір для гоління і пару шкарпеток (сині найкі онлі). Тяжко, правда? А мені вдалося ; )

Але тут чується багатомільйонний стукіт ратиць, увінчаних в модельні тухлі на феміністичних шпильках--Ганьба! Не можна використовувати матку, якщо вона вам особисто не належить! Не дозволено!--спробуйте відростити свою! От через те і Мати Сина, яка на головному фото, в усіх зображеннях виглядає сумною. Вона теж постраждала від спасіння світу--рівно на 33 роки раніше за Сина. Звичайно, сумно.

А ще сумно від плазування. Сумно від плазування вимушеного, як у багатьох з нас, гидко від плазування добровільного, як у жителів донбаса, смішно від натовпу напівмислячих шизоїдів, яким ввижаються фюрери і не бачаться реалії, в яких збочене уявлення про культуру і ментальну якість

Зараз, коли зима вже не може малювати на вікнах мертві квіти, це спонукає до припинення плазу. Тим більше, що дехто з наших Людей (з неіснуючої культури) сказав мені, що я Крила маю

А я їм вірю. Тому що--згоден

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.