Віталій Кличко відреагував на звернення громадських організацій

29 березня 2013, 21:37
Власник сторінки
0
238

Віталій Кличко відреагував на звернення громадських організацій щодо незаконного поділу земельних ділянок в Житомирській області



Віталій Кличко відреагував на звернення громадських організацій щодо незаконного поділу земельних ділянок в Житомирській області

Джерело: Верховенство права

Віталій Кличко за зверненням Громадських організацій «Верховенство права», «Антикорупційний рух Півдня», а також «Антирейдерський рух» про порушення земельного законодавства направив депутатське звернення до Генеральної прокуратури України щодо вирішення питання незаконного розподілу земельних ділянок у Поліській сільській раді Житомирської області.

Раніше повідомлялось, що Громадські організації «Верховенство права», «Антикорупційний рух Півдня», а також «Антирейдерський рух» звернулися повідомленням до Прокуратури Житомирської області, Генеральної прокуратури України, народного депутата В. Кличка, а також народного депутата О. Тягнибока стосовно порушення земельного законодавства головою Поліської сільської ради Житомирської області Степанчуком Андрієм Івановичем.

Нижче наводимо повідомлення

Подробиці тут: Кримінальний роман


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.