Попов! Давай, до свиданья!

28 березня 2013, 00:29
Власник сторінки
новинар
0
347
Попов! Давай, до свиданья!

ВОСЬМЕ «КИЇВСЬКЕ ВІЧЕ»: ПОПОВА - у ВІДСТАВКУ!

 

ВОСЬМЕ «КИЇВСЬКЕ ВІЧЕ»:

ПОПОВА - у ВІДСТАВКУ!

 

Прес-анонс

 

 

Шановні панове журналісти,

 

«Давай, до свіданія» скажуть кияни голові КМДА Олександру Попову.

У четвер, 28 березня 2013 року, з 10.00 до 12.00 години, біля Секретаріату Президента України (кут вул. Інституцької-Банкової), представники територіальної громади міста та протестних груп м.Києва зберуться на «Київське  Віче»,

 щоб вимагати у Президента відставки Голови Київської міської державної адміністрації – Олександра Попова.

 

Кияни вважають, що Олександр Попов повинний бути звільнений, у першу чергу, як відповідальний за «сніговий колапс» в Києві, що поставив під загрозу життя та здоров’я мешканців міста, заблокував життєдіяльність однієї з найбільших столиць Європи та заподіяв значні матеріальні збитки.  

 «Олександре Павловичу, ми розуміємо, Ви злякалися, що кияни підуть до президента вимагати Вашої відставки та вирішили перекласти всю повноту відповідальності на підлеглих, звільнення яких кияни вимагають вже давно. Ви що думаєте, позбувшись Мазурчака та Глинського (які завжди виконували Ваші розпорядження) утриматися на посаді?

 Сподіваєтесь, кияни "випустять пари" і вже не згадають про те, що трапилося... В подібних випадках, в цивілізованих країнах, керівник, який поважає себе, миттєво визнає власну відповідальність і подає у відставку!

 А Ви продовжуєте брехати, претендуючи при цьому на посаду Київського міського голови, й, навіть, впевнені у власній перемозі звертаються до Попова активісти «Київського Віче»

 

Київська громада також надасть Президенту перелік інших скандальних фактів, через які голова КМДА повинний бути відправлений у відставку.

 

Як йдеться у повідомленні громадських активістів, учасники акції нагадають президенту його ж слова: «Ми їм (губернаторам) ноги поперебиваємо… ми їм голови повідриваємо. Я пересію через сито усіх, хто знущався з народу… Я познімаю з них шкури», – цитують Віктора Януковича.

За словами організаторів акції, киянам набридло, що голова Київської міської державної адміністрації узурпував повноваження міського голови. Також вони переконані, що Олександр Попов ні за що не відповідає і постійно бреше мешканцям міста.

У той час, кошти киян спрямовані до міського бюджету, якимсь чином зникають у невизначеному напрямку, підсумовують активісти.

 

Планується театралізоване дійство.

 

Контакти: 067 599 1111, 066 304 9995, 050 355 2425, 0682256666

Акція організована виключно киянами, НЕ МАЄ НА МЕТІ просування будь-яких політичних сил. Розміщення партійної символіки заборонено й буде розцінено як провокація. Захід має виключно мирний характер.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.