День Дитячої Книги у школі-інтернаті Великого Любіня

17 березня 2013, 20:17
Власник сторінки
анархо-панк, Ліберальний Анархізм, внутрішня міграція
0
217
День Дитячої Книги у школі-інтернаті Великого Любіня

Подорож 2.

Великий Любінь, Львівська область,

2 квітня цього року дитячі письменники Львова, спільно з Видавництвом Старого Лева виїздять до школи-інтернату Великого Любіня з виступом та з дарунками. Цього разу ми збираємо нові іграшки для вулиці (м'ячі, скакалки. відерка, пасочки, грабельки, лопатки та ин.), а також ігри та книги. Але нам не вистачає письменників, чи хоча б декламаторів. Поки що їде нас двоє, але якщо ВИ дитячий письменник, або прекрасно вмієте дітям читати казочки чи віршики - ласкаво просимо знами (контакти зі мнов унизу оголошення) Дитячий персонал склядає - бл. 80 осіб. Не всі діти мають сім'ї. З питань та пропозицій пишіть у приват - забиратиму дарунки до 2 квітня я, бо з коробками невдала тоді ідея була. Сконтактактуємося:) Мої контакти: 099 488 07 84
096 819 88 23 п.с. По можливости прохання поширити подію:))) Доїзд від Головного Вокзалу. Маршрутки ходять щоп'ять хвилин. Сідаєте на будь-яку, яка їде в напрямок до Самбору. Перша зупинка у В. Любіні. Від Львова 30 км.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.