Прощавай,Команданте

06 березня 2013, 12:16
Власник сторінки
Доцент кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Київського міжнародного університету
0
261
Прощавай,Команданте

Пішов з життя лідер Венесуели Уго Чавес

 Сьогодні після тривалої боротьби з раком пішов з життя Лідер, борець та романтик, президент Боліваріанської соціалістичної республіки Венесуела Уго Чавес.
  Впевнений, що Уго Чавеса можна назвати справжнім патріотом своєї Батьківщини. Чавес - приклад безкомпромісної відданості ідеям та переконанням, які він відстоював. А це, на мою думку, варте поваги у час, коли політики є безпринципними, а їхні слова нічого не важать. Зрештою,Чавес - один з небагатьох лідерів сучасності, хто протягом свого перебування при владі, а саме 14 років, протистояв капіталістичному світу на чолі із США.
 Постать Уго Чавеса - це приклад рішучого політика, який провів націоналізацію ключових галузей економіки без жодної краплі пролитої крові. Хіба це не талант?..
 Переконаний, що Уго Чавес увійде в історію як героїчна постать, адже сповідуючи ліві погляди, він зробив найскладніше: адаптував соціалізм для своєї країни так, що йому аплодувала стоячи переважна більшість населення, при чому не тільки Венесуели!
  Прощавай, Команданте! Сподіваюсь, ти залишив після себе надійну зміну, яка зможе продовжити справу боротьби з Імперією Зла...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.