Педофилы рулят?!

04 березня 2013, 11:39
Власник сторінки
тренер, преподаватель физвоспитания.
0
185

Ужас реальных историй.

В Кривом Роге всплыли неприглядные истории связанные с развращением мальчиков в детском доме. (Шустер Адреналин за 19.02.2013) Опасение вызывает тот факт, что на сегодня милиция уже не знает ничего о парне которого они терроризируют.

Складність даного питання в тому, що бувша влада міста Кривий Ріг всіляко замовчувала дане питання, що лише призвело до ускладнення ситуації. На сьогодні в суспільстві склалася негативна думка, яка формує ставлення до влади як до учаснику цього процесу в особі деяких посадових осіб. (Існують недоведені свідоцтва участі в розбещені дітей деякими особами) Під час розголосу цього питання через засоби масової інформації на обласному рівні в 2012 році ми побачили утиск з боку влади (міліція, дзвінки з невідомих телефонів) шляхом заборони спілкування з пресою учасників цього процесу в 2007 році (більшість з яких вже не задіяні в навчально-виховному процесі інтернату) та не допуск до спілкування нинішніх працівників інтернату. Свідоцтва одного з учасників цього процесу, Корецького Сергія, на нашу думку, призвели до підняття його старої справи до впровадження в дію Тернівським відділом міліції м. Кривого Рогу. За словами, які він встиг сказати по телефону, його було побито в тюремному закладі, а зараз він тримається в слідчому ізоляторі м. Кривого Рогу. А з 15-ти працівників інтернату, які підписували листа до правоохоронних органів, лише двоє знайшли в собі сили знову підняти це питання після його розголосу коли бувший директор знову ж таки потрапив до подібного скандалу вже в 2012 році в м. Дніпропетровськ.
Мені особисто було сказано державним адвокатом в 2007 році, щоправда без свідків, що їй заборонено допомагати колективу Дитячого будинку в правовому полі її ж керівництвом під час спроби заведення кримінальної справи, яку було припинено на основі свідоцтв мами та сестри Семеніхіна, при чому жодного опитування з 15 працівників, що написали заяву, не було проведено правоохоронними органами та не запротокольовано. Нажаль влада на той час, або не зрозуміла, що замовчування цього питання призведе до більш серйозних наслідків, або ж, що набагато страшніше, сама була задіяна в цій справі тим більше головний фігурант справи, як ми вияснили пізніше, за неперевіреними фактами, був звільнений з попередніх посад за подібними справами, але замість відсторонення від навчальних закладів постійно отримував підвищення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.