Даунпац!!!

16 лютого 2013, 12:48
Власник сторінки
0

Ну как, вы еще дышите? Вот возьмите иконку Януковича.....................



У Полтаві викрили угруповання наркоторговців, до якого входив чи не весь тамтешній міліційний відділ боротьби з незаконним обігом наркотиків. Про це заявив прокурор Полтавської області Андрій Миронов, ідеться в сюжеті "ТСН. 19:30". До складу злочинної групи входили 13 осіб. Із них 9 раніше засуджених та працівники МВС – керівник відділу та три оперативники. Їх заарештували просто на робочих місцях. "Начальник відділу БНОН Полтавського міського управління виконував роль організатора групи, використовуючи, як ви розумієте, своє службове становище, і спільно зі своїми підлеглими сприяв злочинній групі", - пояснив прокурор Миронов. У спецоперації із затримання міліціонерів задіяли півтори сотні правоохоронців. За даними прокуратури, міліціонери та "підлеглі" їм члени угруповання виготовляли і продавали наркотики. Лише за останні півроку вони незаконно заробили понад 1 млн гривень. Усім затриманим загрожує по 12 років в'язниці із конфіскацією майна. Через скандал тепер проведуть позачергову переатестацію підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків по всій області.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/u-poltavi-za-narkotorgivlyu-nakrili-ledve-ne-ves-miskiy-viddil-miliciyi-282372.html

И так у нас по всем направлениям,куда не ткни везде ДаунпЕц!!!!!!!!!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.