Хто дорвався до корита.

05 лютого 2013, 15:09
Власник сторінки
0
180

Броварський район на сьогодні може похвалитися багатьма досягнення, а саме в створенні нового покоління бандитів та хапуг

Якби керівництво держави знало, кого вони поставили на місцях представляти інтереси країни можливо тоді б зрозуміли хто для них створив імідж «бандитів», «розбазарювачів» та «хапуг».

Так у Броварському районі Київської області, що під Києвом продовжуеться розподіл земель між місцевим керівництвом, родичами та близькими «товаришами». Як з «конвеєра» виходять державні акти на право власності за дуже короткий час, що для «простих» жителів нашої країни є казкою, враховуючи бюрократію всієї системи, а коли і дають то тільки з корисливих мотивів - самореклама.

Вартість приватизованих ділянок «керівництвом» коливається в межах сотень тисяч до декількох мільйонів гривень, що показуе жадібність наших чиновників та їхне бажання миттево збагатитися на тому, що належить народу.

Одним з таких прикладів є відчуження 3 га земель водного фонду – острова в межах Погребської сільської ради Броварського району Київської області, що розташована в 6 км. від м. Києва. Вартість земельної ділянки перевищуе 7*000 000 грн. і то враховуючи тільки державну оцінку. Відповідно до п. «д» ч. 4 ст 84 Земельного кодексу України, до земель державної власності, які не можуть передаватись у приватну власність, належать землю водного фонду, а точніше ті, що нашвидкоруч приватизували собі «гореслужбовці»

04.11.2010 Броварською райдержадміністрацією Київської області винесено розпорядження №1542-1546 про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, 24.11.2010 року затверджено проект, а вже 30.12.2010 року видано державні акти на право власності на земельні ділянки. Напевно швидкий результат спонукався прізвищами, які були в державних актах.

Роблячи висновок ми можемо говорити, що в нашій країні для деяких осіб слово Закон залишається просто пустим місцем, так як вони і по сьогодні продовжують працювати та розподіляти народне надбання.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: влада янукович бровари іваненко броварський район
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.