Вибори відбулись, а "вони" досі працюють

02 лютого 2013, 14:52
Власник сторінки
Народний депутат України
0
240
Вибори відбулись, а  вони  досі працюють

Фальшивий блог Різаненка - чергова провокація від броварського штабу партії корита чи замовники сидять вище?

Схоже, «партія корита» знову відкрила фінансування кампанії, спрямованої проти мене.

Подивіться самі – спочатку 26.01 з’являється запис у блозі на сайті Кореспондент.net такого собі «Правда Мэна» під назвою «БОРЬБА ЗА БРОВАРЫ - ОБОРОТЕНЬ РИЗАНЕНКО!», який містить відверту брехню – начебто я «ставши нардепом уже получил около 20 Га земли в Броварском районе, на фиктивных людей и около 2 Га в самом городе Бровары. Будет строить там офис будущего завода по переработке мусора, химических отходов и другой гадости». До речі, схожа тема піднімалась і напередодні виборів в підробці газети «Громадський захист Київщини», щоправда там мова йшла про «алюмінієвий завод з аміачним цехом».

Воно б нічого страшного – в такий абсурд все одно ніхто не повірить, тож можна тільки посміхнутись недолугості провладних піарщиків. Але ця інформаційна операція, як з’ясувалось, мала продовження – було реанімовано мій підробний блог (створений ще під час узгодження кандидатів від УДАРу і Об’єднанної опозиції одночасно з підробним сайтом партії УДАР). І 1.02 на цьому блозі з’явився запис «Броварской взяточник Кищук Олег ! Наглец!!». Наміри провокаторів розкрилися – спровокувати конфлікт між УДАРом та «Батьківщиною». Додатково «творці» підробного блогу спробували виставити мене прихильником «партії корита», розміщуючи в блогах інших авторів коментарі начебто від мого імені на кшталт «Не надо гнать на нашего президента!»

Навіщо це робиться? Останнім часом влада згадала давній принцип «розділяй та володій». Тож в обговореннях активізують спроби пересварити між собою опозиційні партії, з’являються категоричні ствердження що лише Кличко (Тягнибок, Яценюк, Тимошенко) зможуть перемогти на виборах Януковича. Що той же Тягнибок – дуже зручний для Януковича опонент в другому турі виборів (можна розіграти стандартний сценарій на зразок «Єльцин-Зюганов», «Кучма-Симоненко» тощо. Мова йде про цілеспрямоване зштовхування лобами опозиційних сил, нав’язування думки про неможливість домовитись між собою, виставити єдиного кандидата.

Інший, місцевий, бік – майбутні вибори до місцевих рад. Це читається і в вищезгаданому блозі «ПравдаМена» -  «Пройдя к власти, и создав большинство в горсовете». Ось чого вони бояться! Що по всій країні опозиційні сили візьмуть немісцевому рівні владу в свої руки і почнуть наводити лад не дивлячись на високопосадовців з Банкової та Грушевського. І, знаєте, це добре. Якщо бояться – то відчувають що ця загроза цілком реальна.

 P.S.: Зрозуміло, що у відкритому демократичному суспільстві кожен громадянин повинен мати право на висвітлення своєї особистої думки. Але зрозуміло і те, що відкритістю популярних ресурсів завжди будуть користуватись нечисті на руку провокатори. Саме тому я попросив редакцію Кореспондент.net видалити мій підробний профіль, а дії щодо профіля «Правда Мэн» залишив на розсуд редакції, проте попросив звернутись до автора цього блогу за підтвердженням або спростуванням фактів наведених в записі «БОРЬБА ЗА БРОВАРЫ - ОБОРОТЕНЬ РИЗАНЕНКО!»


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.